Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο της Πέλλας

Ανακοίνωση

Η Π.Ε. Πέλλας θα ήθελε να ενημερώσει τους πολίτες ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, δεδομένου ότι βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια ενός πολύ δύσκολου καιρικού φαινομένου που θα συνεχιστεί, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με χιονοπτώσεις, παγετό και χαμηλές θερμοκρασίες.

Στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς ο άξονας είναι ανοικτός και βατός. Οι δρόμοι θα καθαριστούν όπου χρειάζεται και θα παραμείνουν ανοικτοί.

Τα μηχανήματα που έχουν ριχτεί στη μάχη με τον χιονιά ρίχνουν αλάτι και σε επαρχιακές οδούς αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας. Επιπλέον, έχει γίνει προμήθεια νέας ποσότητας άλατος, διότι, μετά τη χιονόπτωση που πλήττει όλη τη Χώρα επικρατεί παγετός που είναι εξίσου επικίνδυνος για τη διέλευση των οδηγών.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τα αρμόδια στελέχη πολιτικής προστασίας, με τον υπεύθυνο αποχιονισμού και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ενημέρωνεται συνεχώς για την κατάσταση. “Είμαστε σε επιφυλακή και ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο όσο διαρκέσει. Οι άνθρωποι που εργάζονται για να κρατηθούν οι δρόμοι καθαροί κάνουν μεγάλες προσπάθειες και τους ευχαριστώ. Η συνεργασία και των πολιτών είναι απαραίτητη και πολύ σημαντική για να ξεπεράσουμε τις δύσκολες αυτές καιρικές συνθήκες και να μην υπάρξουν προβλήματα”.

6 σχόλια:

  1. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΟΡΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ? ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΛΑΤΙ ΔΕΝ ΡΙΞΑΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μοναδικός δρόμος που χρειάζονται αλυσίδες είναι Σαρακηνοι Κερασιά . Να πείτε στην κυρία περιφεριαρχη Εδώ είναι άλλος κόσμος Όλοι οι τουρίστες των λουτρών αυτή την διαδρομή κάνουν . Και στον δήμο κοιμούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως τον ξυπνιο, αντε κατεβα για Δημαρχος

      Διαγραφή
    2. Εσύ αντιδήμαρχος θα είσαι από τον κάμπο και θίχτηκες αλλά ύπνος είσαι

      Διαγραφή
    3. Ο ξύπνιος από ΑΡΙΔΑΙΑ μίλησε Που δεν έχει ιδέα τι γίνεται παραπάνω. Πως μετακινείτε ο κόσμος ντόπιοι και τουρίστες Και δεν θέλει κριτική Άχρηστοι δεν μπορούν 5 χιλιόμετρα να καθαρίσουν και τα εκχιονιστικα είναι παρκαρισμένα στο γηπεδο του άγρα

      Διαγραφή
    4. φανταζομαι ποσες ασπηρινες παιρνει η δικια σου ρε 4.19, τοσο γκρινια;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News