Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Τάσος Θεοδωρίδης στο Aridaia News: «Δεν θα είμαι υποψήφιος με τον Δημήτρη Πασόη»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia News, η διαφωνία των δύο ανδρών κορυφώθηκε όταν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάλης δήλωσε τη στήριξή του προς την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πασόη

Πλήρης επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του Aridaia News, καθώς ο Τάσος Θεοδωρίδης, ένας εκ των κορυφαίων συνεργατών του Δημήτρη Πασόη, διαχωρίζει δημόσια τη θέση του από τον πρώην Δήμαρχο.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον κ. Θεοδωρίδη, ο οποίος μας ανέφερε ότι παραμένει φίλος με τον κ. Πασόη, αλλά οι δρόμοι τους χωρίζουν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και δεν θα είναι υποψήφιος μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia News, η διαφωνία των δύο ανδρών κορυφώθηκε όταν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάλης δήλωσε τη στήριξή του προς την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πασόη, κάτι που προκάλεσε αρνητική έκπληξη σε αρκετούς συνεργάτες του πρώην Δημάρχου. 


Όσον αφορά στις επόμενες κινήσεις του κ. Θεοδωρίδη, ο ίδιος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα είναι ενεργός και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

39 σχόλια:

  1. Όπου και να πας εγω θα είμαι δίπλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να συνεχίσουν το έργο που δεν έκαναν επι πασοη μαζί με τον Παρουτογλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη,αν καταλαβα καλα,παραμενεις ΠΑΣΟΚ;τοτε εμεις οι πασοκτσηδες,να σε ξαναψηφισουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τσερκεζο, οι φιλοι ειναι ΦΙΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΤΑΣΟ,ΑΠΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ,ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΟΤΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ;ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΞΙΑ.ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επισης και απο σωσανδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ,ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε και. Γ. Ε. Ψωφοπασοκια καιπασοηδες που θαου πητε. Προδοτη τον τασουλι .Απλως. Εμηνε. Ελληνας

      Διαγραφή
    2. σωπα ρε 4.44, τοσα χρονια στους πασοκους σκιβει και μ αυτους κατεβαινει, ξερεις ποσα ψωφοπασοκια τον ψηφισαν;και παλι με τους ψοφοπασοκους θα κατεβει

      Διαγραφή
    3. Σας πηρε χαμπαρι τι φρουτα εισται πασοκοσυριζεοι πουλημενα απατριδα τομαρια

      Διαγραφή
  9. Πιο καλη ευκαιρια,να γυρισης στη ΝΔ,δεν θα βρης.Με αρχηγο,τον Μπινο,ισως ξεπλυθης και σταματησης τις περιπλανησεις σου,σε κεντροαριστερα σχηματα.Αυτοι τους συγχωρουν ολους,σε σενα θα μεινουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α ρε Τασουλη,εχεις πλακα.Απο το πουθενα,σε εκανε μαγκα ο Πασοης και τωρα ειμαστε αναγκασμενοι,να διαβαζουμε και δηλωσεις σου,σε ΜΜΕ.ΟΥΛΟΥΡΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ρε .νιονιο. Ο τασουλης ηταν μαγκας σε ολλη την αλμωπια. Τον βλακοπασοκσυριζεο τον δικο .Σου πιος τον εκανε τζαμπα μαγκα

      Διαγραφή
  11. πεστον ρε Σηφακη,οτι δεν θα αλλαξει ονομα η μακεδονικη φεταμνα μη φοβαται τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι λυπηρό αγαπητέ Τάσο να προδώσεις τον φίλο σου με τέτοιο τρόπο.
    Αν δεν το ήξερες εσύ και ο Πασόης ο κόσμος ήταν απόλυτα σίγουρος ότι θα ήσουν μαζί με το Παρούτογλου και παλικαρίσια έπρεπε να και να ταχτείς με τον Νίκο και να το ανακοινώσεις σωστά χωρίς να βρίσκεις αφορμές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κε Τασο,ασχολησου με τα τυρια,γιατι μπερδευτηκες πολυ βλεποντας ΣΚΑΙ.Οι εθνικες εκλογες,δεν εχουν καμμια σχεση με τις δημοτικες και ως εκ τουτου,η δηθεν μη συμπορευση σου με τον Πασοη και μεταπηδηση σου σε αλλο σχημα,θα ριξη τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχολεισου εσυ με τιποτα αλο ρε μεγαλε και ασε τον τασο

      Διαγραφή
  14. Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τ αρχ.... μας χα..χα..χα..αυτοι ειναι τελειωμενοι

      Διαγραφή
  15. Τάσο αστους να λένε.προχωρα και να μας πουν κάποιον που χάρισε το μισθό του από όσους έχουν ασχοληθεί με τα κοινά όπως έκανες εσύ με την Δευα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οχι και χαρισε μισθους ο τσερκεζος,απλως σαν αντιπροεδρος της ΔΕΥΑ,νομιζοντας οτι θα εκθεση τον Κο Κανονιδη,αποππιοταν τον μισθο του Αντιπροεδρου,τον οποιο και δε δικαιουταν,λογω της μηδενικης του παρουσιας.Σαν αντιδημαρχος ομως δυο χρονια 1500 Ευρω,τα παντελονιαζε.Oχι και δωρητης ο Τσερκεζοςη τρελλαθουμε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σαν αντιπροεδρος Δευα αποποιηθηκε το μισθο του και σαν αντιδημαρχος τον αποποιηθηκε και δοθηκε στον Σπριτο...τοση κακια και ζηλια πια??δεν μπορεις να αποδεχτεις οτι υπαρχουν και ανθρωποι φιλοτιμοι και έντιμοι??

      Διαγραφή
  17. Συγγνώμη βρε παιδιά αλλα πως ηταν δυνατόν ο Τάσος να παραμείνει με τον Πασόη απο την στιγμή που ο Σηφακης βγηκε στο Πελλα Τv και δήλωσε ξεκάθαρα οτι ο Σύριζα στηρίζει τον Πασόη...το Ανθελληνικο φασιστικο συριζα που στο κατω κατω ηταν και ο λογος που ο Πασοης εχασε τις εκλογές το 2014 αφου την δευτερη Κυριακη στηριξε Μπίνο...ο Τάσος ειναι παιδι με ήθος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ποτέ δεν κατάλαβα ρε Τάσο γιατι κατεβαινεις πάντα με αντίθετους; κατέβα μ εναν ομοιδεατη σου να σε χαρούμε, ειδικα τωρα αμα σε δω με τα κοματοσκυλα του Παρούτογλου θα εισαι τελειως απαράδεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΚΟΛΟΔΕΞΙΟΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ? ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο τσερκεζος ειναι αξιο παιδι θα επρεπε να ειναι δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ??? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ??? ΠΑΣΟΗ ΑΡΑΞΕ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΕ ΛΙΓΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η παρανοια μεχρι που θα φτασει αληθεια;33 ατομα ασχοληθηκαν με τον τασο,τον τυρα;τοτε τα παιδια μας,τι πρεπει να γινουν πρωθυπουργοι;ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και του δωσαμε ολοι οι του ΠΑΣΟΚ ενα καρο σταυρους, δεν πειραζει εχει ο καιρος γυρισματα

      Διαγραφή
  23. Το γεγονός ότι κρίνεις έναν άνθρωπο από το επάγγελμα του δείχνει αυτόματα τον γελοίο τρόπο κρίσης σου και λυπάμαι για αυτό. Το τι επαγγεπάγ έχει ο Τάσος και ο κάθε Τάσος δεν σημαίνει τιοιτα και θα σου το αποδειξω με ένα απλό παράδειγμα. Μπορεί κάποιος να είναι "σκουπηδιαρης" όπως εσύ θα το έλεγες αν κρίνω από το"τυρας" και να είναι ο πιο καλοψυχος και φιλότιμος άνθρωπος και μπορεί επίσης κάποιος να είναι μεγάλο δικηγορος και να είναι ένα σκατοψυχος εγωιστής που τον νοιάζει μόνο η παρταρα του. Ο Τάσος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που θα έκοβε το και το χέρι του που λένε για να βοηθήσει κάποιον οπότε μάθε πρώτα να κρίνεις σωστά έναν άνθρωπο και μετά έλα να ξαναπείς κάτι . ΤΑΣΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ιδιο πραμα λεμε.Οπως λες και εσυ,ο τασος ειναι καλοψυχος,φιλοτιμος,ελεημων κ.τ.λ...μνα τον χαιρεται ο μπαμπας του
    Δεν κανει ομως για τον Δημο.τοσο απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει ιδανικοτερο απο το να βρισκονται στο δημο εμποροι και δη πετυχημενοι εμποροι..οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι ευθυνοφοβοι ενω οι "επιστημονες" ως συνηθως αλαζονες..

      Διαγραφή
  25. Τάσο βιάστηκες,δεν άκουσες τον μπαμπά σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News