Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Σπ. Δανέλλης: «Θα φύγω, αν το Ποτάμι δεν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών»

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και για να προασπίσουμε την αξιοπιστία μας […] Θα ψηφίσω τη συμφωνία. Αν το Ποτάμι κρατήσει άλλη στάση, βέβαια θα φύγω…. Αν υπάρξει συμπόρευση με τη Νέα Δημοκρατία, όχι δεν θα κατέβω φυσικά»

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί αν το Ποτάμι δεν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξέφρασε ο βουλευτής του κινήματος Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» τονίζοντας ότι «εάν δεν κρατήσουμε τις αρχές μας και αναθεωρήσουμε τη στάση μας στις Πρέσπες, δεν θα μας βγει σε καλό».

Όπως είπε, με αφορμή και τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ για «μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα, «η αναδίπλωση της πλευράς της FYROM και οι παρεμβάσεις του διεθνή παράγοντα στις δηλώσεις Ζάεφ, δείχνει ότι λειτουργεί το σύστημα».

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και για να προασπίσουμε την αξιοπιστία μας […] Θα ψηφίσω τη συμφωνία. Αν το Ποτάμι κρατήσει άλλη στάση, βέβαια θα φύγω…. Αν υπάρξει συμπόρευση με τη Νέα Δημοκρατία, όχι δεν θα κατέβω φυσικά» τόνισε εκτός των άλλων ο βουλευτής.

6 σχόλια:

  1. στο καλο σκοπιανακη, αλλωστε στ αρχιδια σου η Μακεδονια καρφι δεν σου καιγετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πέστα ρε ελληνάρα.Και την Κυριακή εκκλησία ε? για την αγαπη του Θεου στον πλησίον μας...έτσι έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συγκεκριμένος δεν είναι πλησίον μας,είναι πολύ παρα πολύ μακρια μάς.
      Όπως και εσύ, όπως και όλο το σιναφι σου.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΓΥΡΟΛΟΓΕ, ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέβαια ένα κοπρόσκυλο όπως είναι, βρήκε τρύπα τη βουλή, όπως πολλοί άλλοι τρώει και πίνει στην υγειά αυτών που τους πουλάει,δλ των κορόιδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΤΣΆΚΙΔΙΑ Κ ΕΣΎ Κ ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΛΌΓΟΥ ΣΟΥ! ΠΡΟΔΌΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News