Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Φώτης Παραστατίδης: «Μόνο με συνεργασία υπάρχουν θετικά αποτελέσματα»

Ανακοίνωση

Η Π.Φ.Π.Ο. παρακολουθει τις δρασεις του Συλλογου και του Δημου Αλμωπιας εδω και χρονια, ηρθε λοιπον η αναγνωριση και η επιβραβευση.

Εμεις που ζουμε εδω ξερουμε οτι το προβλημα ειναι μεγαλο και αυτο γιατι ο Δημος μας ειναι αγροτικος με 40 και πλεον χωρια με πανω απο 2000 χιλ κτηνοτροφους με παρα πολλους κυνηγους και με πολλα σπιτικα σκυλια.

Για αυτο λοιπον μην περιμενει κανεις θεαματικα αποτελεσματα μεσα σε 3 χρονια που εχουμε τα προγραμματα του Δημου, οταν η νοοτροπια των ανθρωπων δημιουργησε το προβλημα εδω και 100 χρονια.

Ενα μεγαλο μπραβο στην Δημοτικη Αρχη, τον Δημαρχο Κυριο Μπινο Δημητριο και τον Αντιδημαρχο Κυριο Αβραμικα Στεφανο.

Να καταλαβουν λοιπον ολοι οι Δημοι και οι Φιλοζωικες οτι μονο με συνεργασια θα εχουν αποτελεσματα.

ΦΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ

1 σχόλιο:

  1. άλλο πράγμα είναι όμως ο ενημερωμένος ισορροπημένος φιλόζωος που ζει ενταγμένος σε μια κανονικη κοινωνία,κι άλλο πράγμα αυτό το πάθος και ο καϋμός για τα αδέσποτα που συσπειρώνει αρνητικά όσους δεν είναι φίλα προσκείμενοι.Ας είναι επιτρεπτό σε κάποιους ποίτες δημότες να μην αποδέχονται τη συνύπαρξη με τα αδέσποτα ακόμα και με όσες κυρώσεις μπορεί να υπάρχουν από οποιαδήποτε αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News