Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Οι νέοι έχουν πολλά να προσφέρουν στην κοινωνία μας, αρκεί να έχουν το αίσθημα ευθύνης και να πατούν γερά στα πόδια τους»

Δείτε φωτογραφίες

Δέχτηκα την επίσκεψη του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου, με τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Πραγματικά θεωρώ ότι οι νέοι πρέπει να συμμετέχουν και να είναι ενεργοί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προσωπικά ως Δήμαρχος έδωσα βήμα στους νέους, τους έδωσα τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν, να συνδιοικήσουν και να αναδείξουν τις δυνατότητές τους.

Οι νέοι έχουν πολλά να προσφέρουν στην κοινωνία μας, αρκεί να έχουν το αίσθημα ευθύνης και να πατούν γερά στα πόδια τους. Και πάντοτε σεβόμενοι τους ανθρώπους που έχουν μακρά πορεία και προσφορά.

Η τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ανθρώπους που βάζουν το "εμείς" πάνω από το "εγώ".

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 











3 σχόλια:

  1. Λίγη υπομονή.ολοι θα πάρετε.αντε μετά να σωθείς καημένη χώρα.καιροσκοποι.οι πριν οι νυν και οι επομενοι καρέκλα πόσα κάνουν για σένα.του είπατε αυτού του του νεαρού για την ΜΚΟ και πόσο περήφανοι νιώθουμε για την πόλη μας;δεν ιδρώνει το αυτί σας ομως τώρα καιγεστε για την εξουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα φάει η μύγα σίδερο και τι κουνούπι ατσάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο με ειρωνεία δε γινγίνε τίποτα οι νέοι κάνουν ότι βλέπουν από τους παλιούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News