Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Διαγραμμίσεις διαβάσεων πεζών στην Αριδαία

Όλοι πρέπει να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στους πεζούς. Είναι θέμα πολιτισμού

Ξεκίνησε η διαγράμμιση των διαβάσεων πεζών κοντά στα σχολικά συγκροτήματα στην πόλη της Αριδαίας, από την υπηρεσία του εργοταξίου. Όλοι πρέπει να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στους πεζούς. Είναι θέμα πολιτισμού.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

6 σχόλια:

  1. Ολα ωραία κ καλά ρε Δήμαρχε. Αλλά οι πεζοί δεν κυκλοφορούν μόνο κοντά στα σχολεία. Κ τέλος πάντων ακόμα κ για να φτάσουν στο σχολείο τα παιδιά διασχίζουν ολόκληρη πόλη. Το θέμα είναι ότι συζητάμε για τα αυτονόητα. Δεν φτάνει που δεν έχει πεζοδρόμια η πόλη τουλάχιστον κανε διαβασεις για τους πεζούς ΠΑΝΤΟΥ!!!! Όχι ότι θα τις σεβαστεί κανείς,αλλά τουλάχιστον ας υπάρχουν οι ριμαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι πολλοι θα το σεβαστουν αλλα υπαρχουν κατι ζωα οδηγοι που σε πιανει απελπισια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά όμως, στις 4 Νοεμβρίου όταν και εφαρμόστηκε όπως έπρεπε ο νόμος και ο κοκ.
      Η κεντρική πλατεία Αγγ Γάτσου, ηταν καθαρη απο αυτοκίνητα παρόλο οου είχε παρα πολύ κόσμο.
      Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να εφαρμόζονται απλα πράγματα σε καθημερινή βάση?
      Ωραίες οι διαβάσεις και τα φρου φρου,αλλά από την στιγμη που δεν εφαρμόζεται τίποτα είναι για το θέα Αθήναι και για τις φωτογραφίες

      Διαγραφή
  3. Για το αυλακι που διασχιζει τον δρομο 30 μετρα πιο κατω ουτε λογος..Μεχρι να φυγει καμια ροδα απο κανεναν και να παει σε κανα μαθητη που θα παιρναει απο την διαβαση ....Μετα θα λενα ετρεχε ο οδηγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κανε κανε κανε κανε κανε κανε κανε κανε κανε κανε...μη σταματας δημαρχε κανε κανε κανε κι ενα μπ.... για μας τους μοναχικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News