Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Φιλώτεια: Το καλό τσίπουρο που... έδεσε την παρέα! (ΦΩΤΟ)

Γεμάτη νόημα και η λεζάντα που επέλεξε ο Δήμαρχος: «Οι ανθρώπινες σχέσεις "χτίζονται" στον χρόνο και όχι ευκαιριακά και καιροσκοπικά... Ένα καλό τσίπουρο "δένει" την παρέα.!!!»

Ένα τραπέζι με έντονο… άρωμα εκλογών, φαίνεται πως έγινε στη Φιλώτεια το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Γούδη επισκέφτηκαν το χωριό. Εκεί τους υποδέχτηκε η Πρόεδρος του χωριού καθώς επίσης και στελέχη και φίλοι, οι οποίοι αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανήρτησε ο Δήμαρχος, έστησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα παρέα.

Γεμάτη νόημα και η λεζάντα που επέλεξε ο Δήμαρχος: «Οι ανθρώπινες σχέσεις "χτίζονται" στον χρόνο και όχι ευκαιριακά και καιροσκοπικά... Ένα καλό τσίπουρο "δένει" την παρέα.!!!».

Προηγήθηκε εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό του χωριού.









8 σχόλια:

  1. Φυσικά μόνο για ουζακια είστε όλοι.τα προβλήματα προβλήματα.θα είμασταν στα σκοτεινά αν δε ενδιαφέρονταν η πρόεδρος.να πάτε να δείτε κ τους βόθρους που τρέχουν μέσα στις αποχετεύσεις για τα όμβρια ύδατα.σαν δε ντρεπόμαστε όλοι λίγο... αλλά τώρα κάνουμε βόλτα στα χωριά μας θυμηθηκατε μύρισε άρωμα εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ να ντρεπεσε, εμεις που καθομαστε με τον Δημαρχο δεν ντρεπομαστε καθολου και ξερουμε ποσο αγωνιζετε για το καθε προβλημα

      Διαγραφή
  2. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΕ ΤΑ ΟΥΖΑΚΙΑ; ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ;ΜΑΛΛΟΝ ΣΠΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΧΕΙΣ, ΣΚΑΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια να λέγεται.....Το συγκεκριμένο μαγαζί κάνει εξαιρετικό μεζέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δήμαρχός ειναι παντού. Και στη δουλειά και στα ουζάκια. Δεν είναι ατσαλακωτος.... Ούτε κρύβει τα προβλήματα κατω από την καμπαρντίνα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε κατηγόρησα την πρόεδρο έχει κάνει πολλά στο χωριό μόνη της.συγχαρητηρια ..για μερικούς που μόνο κοιτάνε να κάνουν την δουλειά τους κ κοιτάνε το συμφέρον τους.ουτε έχω σπυρί στο κωλο μου..καλά να περνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...γι αυτο ειναι η προεδρος, τα λοιπα ειναι προσωπικα δικα σου με αντιπαθειες, συμβαινει σ ολο τον κοσμο, αγαπατε αλληλους

      Διαγραφή
  6. σιγα ρε 5.02 παντου υπαρχουν προβληματα και ο Μπινος προσπαθει οσο κανενας, εσενα σε πειραξε το ουζακι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News