Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΝΔ: H κυβέρνηση υποχρέωσε τη ΔΕΗ να εξαγοράσει μια προβληματική εταιρεία στα Σκόπια - Οφείλει εξηγήσεις

"Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα με ποια σκοπιμότητα και ποια κριτήρια επέλεξε να εξαγοράσει μια προβληματική επιχείρηση στα Σκόπια και, κυρίως, πώς αιτιολογεί το τίμημα"

Άμεσες απαντήσεις για την εξαγορά μιας προβληματικής επιχείρησης ενέργειας στα Σκόπια από τη ΔΕΗ ζητά η Νέα Δημοκρατία.

«Την ώρα που οι Έλληνες ακριβοπληρώνουν τη ΔΕΗ, που καταρρέει, η κυβέρνηση την υποχρέωσε να εξαγοράσει έναντι 4,8 εκατ. ευρώ μια σκοπιανή εταιρεία ηλεκτρισμού που πέρυσι εμφάνισε ζημιές ύψους 5,4 εκατ. ευρώ», δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

«Επιπλέον ερωτήματα προκαλεί ότι αυτή η εταιρεία ανήκει στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Σκοπίων. Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα με ποια σκοπιμότητα και ποια κριτήρια επέλεξε να εξαγοράσει μια προβληματική επιχείρηση στα Σκόπια και, κυρίως, πώς αιτιολογεί το τίμημα».

4 σχόλια:

  1. Με ποια σκοπιμότητα; Απλούστατα. ΄Για να φανούμε αρεστοί στους γείτονές μας και να δείξουμε ότι συμμορφωνόμαστε με τις επιταγές των ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ και των άλλων 128 [μπορεί τώρα να έγιναν και 130] κρατών που αναγνώρισαν τα σκόπια Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε τι να κάνουμε? να συμορφωθούμε με το Κονγκό και το Ζαιρ ? με ΗΠΑ και Γερμανία θα συνταχτείς φίλε...θα γυρίσεις σελίδα,θα κοιτάξεις μπροστα και προσπαθήσεις να κερδίσεις το χρόνο που έχασες τόσα χρόναι σε αναλύσεις και μίση που δημιουργήθηκαν εξαιτίας και προσφυγικών προκαταλήψεων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α..ρε Ελληνα ,το ξεβρακωμα τωρα τελευταια ,σου εγινε συνηθεια ...και ψαχνεις δικαιολογιες.

      Διαγραφή
  3. Καλέ μου φίλε. Τόσο μεγάλη ανάγκη από οικονομικής πλευράς έχουμε τα σκόπια ώστε να τους πουλάμε ακόμα και την ψυχή μας! Δεν σε καταλαβαίνω. Αυτά έχουν τη δική μας ανάγκη! Άρα σύμφωνα με την παγκόσμια πολιτική πρακτική, το παιχνίδι θα έπρεπε να το παίζουμε ΕΜΕΙΣ Δεν συμφωνείς! Χωρις βέβαια αυτό να σημαίνει εκμετάλλευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News