Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Χριστοδουλοπούλου για Σάββα Ξηρό: Δεν θα βλάψει την κοινωνία η αποφυλάκιση του

«Είναι 90% ανάπηρος και δεν θα βλάψει την κοινωνία»

Υπέρ της αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού τάχθηκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στη Βουλή. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου, εξήγησε ότι ο τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη, Σάββας Ξηρός, «είναι 90% ανάπηρος και δεν θα βλάψει την κοινωνία».

Επιτέθηκε, μάλιστα, στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι η ΝΔ «διαλέγει κατηγορίες κρατουμένων που δεν είναι άξιες να ζουν». Συνεχίζοντας την κριτική στην αντιπολίτευση και δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Σ. Ξηρό, η Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, είπε: «Πρέπει να πάνε σε λευκά κελιά αυτοί και να εξοντωθούν. Αυτές οι κατηγορίες βαριάς εγκληματικότητας δεν έχουν ελπίδα να επανενταχθούν και πρέπει να εξοντωθούν;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News