Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Λάζαρος Γαρατίδης: Ο Πρόεδρος της Φούστανης απαντά στις «λασπολογίες» - Αμέριστη στήριξη προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας

Δήλωση - Απάντηση

Ανοιχτή Επιστολή και Απάντηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φούστανης κ. Γαράτίδη Λάζαρου:

Το τελευταίο διάστημα, ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φούστανης, δέχομαι προσωπική επίθεση από κακόβουλους, που επανειλλημμένα έχουν ακολουθήσει την οδό της λασπολογίας και της παραπληροφόρησης, αλλά ήταν επιλογή μου να μην απαντώ και συνεπώς δεν θα απολογηθώ σε άτομα , που κρύβονται πίσω απο το δάχτυλο τους με την αντίστοιχη <<ΑΝΩΝΥΜΗ>> καταγγελλία.

Το προφανώς, αβάσιμο και αστήρικτο του περιεχομένου της, σε συνδυασμό με την αναξιοπιστία του/των καταγγέλοντος/ντων οδηγούν στο συμπέρασμα οτι πρόκειται για πρόσωπο που καταχράζεται το δικαίωμα άσκησης καταγγελίας. για άλλους σκοπούς.

Λυπάμαι ειλικρινά και αναρωτιέμαι για τη σκοπιμότητα αυτής της επίθεσης, τόσο σε μενα προσωπικά όσο και στον μοναδικό συμπαραστάτη με έργα κ. Μπίνο Δημήτρη, Δήμαρχο Αλμωπίας, που παρά την λάσπη που δέχεται, εύχομαι να συνεχίσει να συνδράμει, με το σύνολο των δυνάμεων του, προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας, της περιοχής μας, αφήνοντας σε άλλους, πιο “ευαίσθητους” την άσκηση μικροπολιτικής, σε βάρος του τόπου.

Ευχαριστώ θερμά, όλους τους συμπαραστάτες, συγχωριανούς μου και μη, για το αμέριστο ενδιαφέρον και την στήριξη που μου έδειξαν, μετά την θρασύδειλη αυτή επίθεση και εύχομαι, ως σκεπτόμενος άνθρωπος αλλά και Πρόεδρος της κοινότητας, <<Οι Ανώνυμοι>> να μετατρέψουν τη μισαλλοδοξία σε δημιουργικότητα, να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο και, ας αντικαταστήσουν το μαύρο της ψυχής τους με το χρώμα της ελπίδας και της δημιουργίας.

Ο Πρόεδρος Φούστανης
Γαρατίδης Λάζαρος

5 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στον Κ.Γαρατιδη για την άμεση τοποθέτηση και υπεράσπιση όσο του ίδιου όσο και του Κ.Μπινου για το άρθρο που αναρτήθηκε και υπηρξαν κατηγορίες και ύβρεις και για τους δύο.
    Είμαστε δίπλα στον Κ.Γαρατιδη σε οποιαδήποτε ομάδα ατόμων θέλουν
    να τον δισφημισουν και να του χαλάσουν την φήμη.Οσο επριση και στον Κ.Μπινο που προσπαθεί για αυτόν τον τόπο και φαινεται με εργα και όχι μόνο στα λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω σαν ουδετερος πραγματικα θελω να πω στον Δημαρχο οτι ειναι τυχερος που εχει συνεργατες σαν τον κυριο Γαρατιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γεγονός της ανώνυμης καταγγελιας χωρίς μαλιστα αποδεικτικά στοιχεια ήταν απαράδεκτο.Ωστοσο, ας μην θεοποιουμε ανθρωπους και καταστάσεις.Τα προβληματα που αναφέρονταν στην καταγγελια στην πλειοψηφία τους υφίστανται οπως και η αδιαφορία για αυτα από πλευράς όλων των φορέων. Οσον αφορα τα παραπάνω σχόλια ,θα ηθελα πολύ να γνωρισω αυτους τους σκληροπυρηνικούς "φαν" του προεδρου του χωριου που με τέτοια αποφασιστικότητα τον υποστηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μονο ανιδαιος και συκοφαντης μπορει να χαρακτηριστη ο γνωστος ανθεληνας σαμανδης που φιλοξενησε στην σελιδα του ενα κειμενο που δεν εχει αρχη και τελος συντσκτικα απαραδεκτο λες και το εκανε επθτηδες ο ιδιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News