Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Μάκης Δημητριάδης: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που υπάρχουν πολλοί νέοι ως μέλη στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Σκύδρας»

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη

Μια σημαντική συνέντευξη παραχώρησε στην Πέλλα τηλεόραση ο τομεάρχης αυτοδιοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας της ΟΝΝΕΔ και Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σκύδρας Μάκης Δημητριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, στο Σκοπιανικό, στο οικονομικό πρόγραμμα του Κόμματος, στις δράσεις της ΔΗΜΤΟ Σκύδρας που πλέον έχει το δικό της γραφείο καθώς και για τις δημοτικές εκλογές. Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του:
.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News