Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Γιόρτασαν την Αγία Παρασκευή την Επιβατινή στην Χρύσα (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την Αγία Παρασκευή την Επιβατινή τελέστηκε στη Χρύσα.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Ρώσση, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πέτρος Ζέρζης, ο πρώην Βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής και ο Πρόεδρος του χωριού κ. Δήμος Δέλλιος.



2 σχόλια:

  1. αν τιμούμε και καθημερινές κάθε Άγιο ,τότε κάθε μέρα θα είναι αργία και δεν θα δουλευει κανείς.Συγνώμη αλλά όλα έχουν το όριο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το να τιμουμε καθε Αγιο δεν σημαινει οτι ειναι και αργια, γενικα καταλαβαινω το σωστο σκεπτικο σου αλλα εδω παρευρισκοντε ωρες εργασιας απλα ηλικιωμενοι νοικοκυρες και παιδια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News