Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σωσάνδρας ο Δήμαρχος Αλμωπίας, μαζί με τους γονείς

"Έχουμε τη διάθεση να βοηθήσουμε με όσα μέσα διαθέτουμε και το κάνουμε από την πρώτη στιγμή, γεγονός που αναγνωρίζεται τόσο από το εκπαιδευτικό προσωπικό, όσο και από τους γονείς"

Επισκεφτήκαμε σήμερα μαζί με τους συνεργάτες μου (Χρήστο Χουρσόγλου και Χρήστο Γεωργίου) το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σωσάνδρας, μετά από χθεσινή πρόσκληση ,που μας απεύθυναν οι γονείς.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν, να συζητήσουμε το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης του Νηπιαγωγείου σε άλλο χώρο, ώστε το υπάρχον, να χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη λειτουργία του Δημοτικού. Επίσης, συζητήσαμε με τον Διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και άλλα ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

Έχουμε τη διάθεση να βοηθήσουμε με όσα μέσα διαθέτουμε και το κάνουμε από την πρώτη στιγμή, γεγονός που αναγνωρίζεται τόσο από το εκπαιδευτικό προσωπικό, όσο και από τους γονείς.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας












3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΡΙΑ Ή ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα παιδια σου που θα αφηνουν τα εγγονια σου , ΗΛΙΘΙΕ;;;

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστουμε τον δημαρχο και τους συνεργατες του για την αμεση ανταποκριση στο καλεσμα του ΣΓΚ του χωριου και ευελπιστουμε το ιδιο αμεσες να ειναι και οι ενεργειες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News