Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Δημοτικό Κατάστημα της Πιπεριάς (ΦΩΤΟ)

Για μένα ως Δήμαρχο, είναι σημαντικό που στο χωριό υπάρχει ένας Πρόεδρος, που αγωνίζεται πραγματικά για να λύσει ζητήματα, με ουσιαστικό τρόπο

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Δημοτικό Κατάστημα (Κοινότητα) της Πιπεριάς.

Για περίπου 30 χρόνια αυτό το κτίριο δεν προστατεύτηκε ούτε από τις δολιοφθορές, ούτε από τις καταστροφές, ενώ ταυτόχρονα αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο για όσους περιπλανιόντουσαν στους χώρους του.

Σήμερα, η δική μας Δημοτική Αρχή, μαζί με τον άξιο συνεργάτη μου, Πρόεδρο της Τ.Κ. Γιάννη Μπαρμπαγιάννη, προχωρά σε εργασίες που θα διασφαλίσουν ότι αυτός ο χώρος θα παραμείνει προστατευμένος και όχι εκτεθειμένος.

Προτείναμε σε πρόγραμμα ύψους 220.000 € το κτίριο να μετατραπεί σε μουσείο Α' Παγκοσμίου Πολέμου μετά τις ανάλογες παρεμβάσεις.

Με τον Πρόεδρο αλλά και με κατοίκους του χωριού συζητήσαμε και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πιπεριά με το πόσιμο νερό, στο οποίο έχει ανιχνευτεί αρσενικό. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, οι οποίες θα εξεταστούν ,ώστε άμεσα να λυθεί αυτό το μεγάλο ζήτημα, που δίκαια απασχολεί την τοπική κοινωνία.

Για μένα ως Δήμαρχο, είναι σημαντικό που στο χωριό υπάρχει ένας Πρόεδρος ,που αγωνίζεται πραγματικά για να λύσει ζητήματα, με ουσιαστικό τρόπο.

Τον ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνει, αλλά και για το γεγονός ότι αναγνωρίζει –κατά δήλωσή του, ότι σε ότι έχει ζητήσει έχουμε ανταποκριθεί και είμαστε δίπλα του.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας



















8 σχόλια:

  1. ΤΟ δημ κατάστημα Πιπεριάς έπρεπε προ πολλου να διορθωθεί.Το θέμα όμως είναι ότι η Πιπεριά ειναι προάστιο συνοικία της Αριδαίας.Μιλάμε για 3 χιλιόμετρα ευθεία απόσταση.Μαγκιά είναι να φιάξουμε τα κτίρια της εγκατελειμένης Αλμωπίας πχ Φουστανης Θεοδωρακείου Αρχαγγέλου κλπ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε φιλε δεν πηρες ακομα χαμπαρι οτι δεν υπαρχει ανατολικη αλμωπια,ασε τωρα εμεις μονο για τους σταυρουςημαστε κοντευη ομως ο καιρος.ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣΑΣ ΠΡΩΙΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ελπιζω να τα γραψεις φιλε μου καλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φτις τα μπουτια ρε παπαρι, και μη ξεχνας στης εκλογες να μας τα κλ....

      Διαγραφή
    2. Αν όλοι έχουν το επίπεδο σου τη βάψαμε μεγάλε.σε πληρώνει κανείς;

      Διαγραφή
    3. ντο επίπεδο λέσμε; εχω μία κοιλίαν αμον χαρπούζ

      Διαγραφή
  3. πολλα εργα στη πιπερια εργοταξιο εχει γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτον που λετε παπαρι πηγε καμποσους ψηφους στον μπινο μαγκες και δεν πληρωνεται απο κανεναν.και οσο για το κλασιμο ερθεν η ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για μια ακομα φορα ενω θα πονας θα μας τα κλ..., ο Μπινος θα κανει περιπατο στο χωριο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News