Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Δημοπρασία έργων που επιλύουν προβλήματα στην Ανατολική Αλμωπία - 93.000 ευρώ σε Νότια και Φούστανη

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΥΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ 93.000 € ΣΤΙΣ 30 /10 /2018

Σημαντικά έργα δημοπρατούνται με επίκεντρο την Ανατολική Αλμωπία, το πρώτο αφορά την ύδρευση στην Νότια, για την αντιμετώπιση του αρσενικού, μέσα από το πρόγραμμα της λειψυδρίας του Υπουργείου Εσωτερικών δαπάνης 74.357 € και το δεύτερο επέκταση δικτύου άρδευσης στην Φούστανη δαπάνης 18.000 € από το ΛΑΓΗΕ 80%.

"Επιλύουμε προβλήματα, διεκδικώντας χρήματα για τον τόπο μας, υπηρετώντας τα συμφέροντα του Δήμου Αλμωπίας και όχι προσωπικά και ιδιοτελή", δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.




1 σχόλιο:

  1. Μπράβο ρε δήμαρχο το θέμα στην φουστανη ήταν πολυ σοβαρό μακάρι να ολοκληρωθεί μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News