Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Άρης Πορτοσάλτε: Εγώ και η οικογένειά μου δεχόμαστε επιθέσεις

Ο γνωστός δημοσιογράφος καταγγέλλει επιθέσεις και απειλές κατά του ίδιου, της οικογένειάς του και γειτόνων του

Μια φωτογραφία με ένα υβριστικό μήνυμα προς τον ίδιο ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο γνωστός δημοσιογράφος καταγγέλλει επιθέσεις και απειλές κατά του ίδιου, της οικογένειάς του και γειτόνων του.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Άρης Πορτοσάλτε δείχνει την είσοδο πολυκατοικίας, όπου άγνωστοι έγραψαν υβριστικό μήνυμα. «Πορτοσάλτε παπαγάλε, ψόφα μπινέ Άρη» έγραψαν οι άγνωστοι με μαύρη μπογιά γύρω από τα κουδούνια της πολυκατοικίας.

Μαζί με τη φωτογραφία, ο Άρης Πορτοσάλτε καταγγέλλει «φασιστικές επιθέσεις από τάγματα εφόδου» που δέχεται ο ίδιος και η οικογένειά του τα τελευταία 24ωρα.

Κάνει λόγο για χυδαίες αναρτήσεις χυδαίου σεξισμού εναντίον της συζύγου του και συνεχείς βανδαλισμούς στην πολυκατοικία όπου μένουν αλλά και σε άλλες της γειτονιάς τους.

«Η ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό;» καταλήγει, απευθυνόμενος στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

2 σχόλια:

  1. ασε μας ρε Πορτο αλέστε, αφου προκαλεις με της μαλακιες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ; ΑΛΗΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News