Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΔ: Συνάντηση μελών του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών, με παρουσίες από την Πέλλα (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση μελών του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ από την Βόρεια Ελλάδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, με ομιλητές τον Γραμματέα της ΠΕ κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την Αναπλ. Εκπρόσωπο Τύπου κα Σοφία Ζαχαράκη. Ακούστηκαν επίκαιρες τοποθετήσεις για θέματα όπως η Παιδεία, το Μεταναστευτικό, η Υγεία, το Δημογραφικό πρόβλημα, το Μακεδονικό, όπως και πολλά οργανωτικά θέματα που απασχολούν τα Μέλη του μητρώου.

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις μελλοντικές υποψηφιότητες στη βάση της ανανέωσης και του Μητρώου Στελεχών αναφέροντας σε αυστηρό τόνο πως ‘’όλοι είμαστε στρατιώτες του κόμματος και πως δεν χωρούν προσωπικές στρατηγικές’’. Επίσης τόνισε πως ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για τις υποψηφιότητες στο πλαίσιο των δεσμεύσεων του για ανανέωση.

Στις φωτογραφίες, μέλη του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών από την Πέλλα που παρευρέθηκαν στην Συνάντηση: Νίκος Θωμαΐδης, Ειρήνη Χατζοπούλου, Δημήτρης Χαρίτος Κώστας Μπαρμπαγιάννης, Πέτρος Πριβατιτσάνης, Κώστας Ρεμπετσιώτης, Δημήτρης Νικέζης 





1 σχόλιο:

  1. Ποιος το οργάνωσε και γιατί δεν ενημερώθηκαν όλα τα μέλη του μητρώου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News