Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ασταμάτητος Ζάεφ: «Η μακεδονική γλώσσα αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο»

Με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, αλλά και το μήνυμα στήριξης του Γάλλου προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ζόραν Ζάεφ την εκστρατεία του υπέρ του "ναι" στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, αλλά και το μήνυμα στήριξης του Γάλλου προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν, ο Ζάεφ έγραψε στο Twitter:

«Τόσο ο Πενς, όσο και ο Μακρόν επιβεβαίωσαν ότι έχουμε ένα κράτος, έναν μακεδονικό λαό, μια μακεδονική γλώσσα που αναγνωρίζονται από όλο τον κόσμο. Στις 30 Σεπτέμβρη, δεν θα καθίσετε στο σπίτι, στις 30 Σεπτέμβρη ψηφίζετε, γράφεται ιστορία, ψήφοι για την ευρωπαϊκή Μακεδονία».

5 σχόλια:

  1. Τα δικά μας τα λαμόγια σιωπή ιχθύος Καμιά αντίδραση. Όλα συμφωνημένα τελειωμένα. Αρκεί να εξυπηρετείται το κόμμα που τα συμφώνησε. Μπράβο ρε Έλληνες κοιμηθείτε ήσυχα με την ένεση αναισθητικού που σας έκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουλημενα κοπροσκυλα είναι οι δικοί μας!μία ζωή μας πουλάνε ψευμα και εμείς τα ζώα νομίζουμε πως ενδιαφεροντε για εμάς και για την χώρα!όλα γινοντε για συμφέροντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πούλησαν όλα και ο λαός άσκοπα φωνάζει και μετά λενε δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλος του εχθρου μου { "δημοκρατικο τοξο" οπως ονομαζετε απο κατι μαλ/σμενα } = ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ !!!!!

      Διαγραφή
  4. Μακεδόνας θα λέγεσαι σκοπιανε μόνο αν η μάνα σου πήγε με Έλληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News