Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας: Διάκριση της Μαρίας Γεωργιάδου στο Kilkis Cup 2018

Ανακοίνωση

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχε η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας, Μαρία Γεωργιάδου στο Kilkis Cup, Ευρωπαικό πρωτάθλημα για αθλητές μέχρι 16 ετών. Η Μαρία έφτασε στον ημιτελικό στο μονό, όπου αποκλείστηκε από την νικήτρια του τουρνουά, την Μιχαέλα Λάκη. Στα διπλά με συμπαίκτρια τη Μαρία Θεοχάρη έφτασαν στον τελικό και υπέκυψαν στο ζευγάρι Andreyuk (Rus) - Gugasyan (Ukr).

Ο αθλητής του Ο.Α. Αριδαίας Τάσος Τσελεπής αντιμετώπισε τον Νο 2 του ταμπλώ Θοδωρή Μητσάκο και μετά από μεγάλη μάχη έχασε σε δύο tie break 7-6, 7-6.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που δεν γνωρίζουν ξεκούραση και συνέχεια προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι. Την προσπάθειά τους και την αγάπη τους στο tennis στηρίζει και δυναμώνει ο προπονητής τους Ευτύχης Τουτουκτσής αλλά και οι οικογένειες τους.



2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News