Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Παντελής Κόγιος σε Δήμαρχο Αλμωπίας: «Είστε η καλύτερη επιλογή για τον τόπο μας»

Ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος στηρίζει δημόσια τη Δημοτική Αρχή και με κάθε ευκαιρία τονίζει το σημαντικό έργο που επιτελεί

Ιδιαίτερα θετικό είναι το κλίμα που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο και στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παντελή Κόγιο, ο οποίος ορκίστηκε πρόσφατα Δημοτικός Σύμβουλος ως πρώτος επιλαχών από την παράταξη του Ανδρέα Κόγιου.

Ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος στηρίζει δημόσια τη Δημοτική Αρχή και με κάθε ευκαιρία τονίζει το σημαντικό έργο που επιτελεί. Είναι ενδεικτικό ότι σχολιάζοντας ανάρτηση του Δημάρχου για τον καθαρισμό της κοίτης του χειμάρρου της Αψάλου, σχολίασε τα εξής:

«Δεν χρειάζεται πολύ για να καταλάβει κάποιος ότι υπάρχει προσπάθεια έστω με αυτά τα λιγοστά μέσα που διαθέτει ο δήμος μας! Συγχαρητήρια δήμαρχε... Είμαι 2 μήνες στο δημοτικό συμβούλιο και έχω δει πολλά και πιστεύω πως είστε η καλύτερη επιλογή για τον τόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News