Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Εξώδικο Σαμαρά στον Βαξεβάνη: «Ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ»

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά

Την απόφασή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη, για δημοσιεύματα που αφορούν τον γιο του, ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ κάνει λόγο για «ηθική εξόντωση» και «δολοφονία χαρακτήρος» ενός παιδιού «που το μόνο του αμάρτημα είναι ότι ο πατέρας του τυχαίνει να λέγεται Αντώνης Σαμαράς».

Ο κ. Σαμαράς επισημαίνει ότι έστειλε εξώδικο προς τον Κώστα Βαξεβάνη και τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών, διαφορετικά «θα μιλήσει και πάλι η δικαιοσύνη».

Ακόμη, ο πρώην πρωθυπουργός επισημαίνει απόφαση της δικαιοσύνης που πιστοποιούν ότι οι κατηγορίες κατά του γιου του ήταν αναληθείς, ενώ καταλήγει: «Όμως και σε μένα επιβάλλεται να μην επιτρέψω ποτέ και σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την οικογένειά μου προκειμένου να χτυπήσει εμένα».

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά:

«Ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ

Από το 2013, ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ συνδικαλιστής Κουρουτός διασύρει τον ανήλικο, τότε, γιό μου, συνδέοντας την απομάκρυνση μιας καθηγήτριας του σχολείου του με τη δήθεν «σύλληψή» του να αντιγράφει. Ενώ στη συνέχεια, Συριζαϊκά ΜΜΕ αναλαμβάνουν να εξοντώσουν ηθικά ένα νέο παιδί για παράπτωμα που ποτέ δεν είχε διαπράξει.

Πράγματι η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφαση 1790/2015, που μάλιστα εκδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποίησε ότι οι κατηγορίες κατά του γιου μου ήταν αναληθείς και ότι η απομάκρυνση της καθηγήτριας δεν είχε καμία σχέση με τις συκοφαντίες αυτές.

Γι΄ αυτόν τον λόγο και η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, κατόπιν εξωδίκου μου, υποχρεώθηκε το 2017 να ζητήσει συγγνώμη και να ανασκευάσει τις ίδιες αυτές αθλιότητες που με πηχυαίους τίτλους είχε δημοσιεύσει στην πρώτη της σελίδα.

Σήμερα αποστέλλω εξώδικο προς τον συνδικαλιστή Κουρουτό, καθώς και προς τον εκδότη του ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα, δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που οργανωμένα επαναλαμβάνουν τις ίδιες αθλιότητες. Αν δεν το πράξουν θα μιλήσει και πάλι η Δικαιοσύνη.

Το ότι η εν λόγω καθηγήτρια δεν βρίσκεται εν ζωή, δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να επανέρχονται σε αυτά τα αποκρουστικά ψεύδη για τα οποία έχει ήδη αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ που είναι και εκπαιδευτικός, θα όφειλε να προστατεύσει από άδικες επιθέσεις ένα νέο παιδί που το μόνο του «αμάρτημα» είναι ότι ο πατέρας του τυχαίνει να λέγεται Αντώνης Σαμαράς.

Αλλά δεν το κάνει.

Αντίθετα, μαζί με τον κομματικό εκδότη, ασκούν μπούλιγκ και σχεδιάζουν τη δολοφονία χαρακτήρος του παιδιού ενός πολιτικού τους αντιπάλου.

Αρμόζει πράγματι στον ΣΥΡΙΖΑ να προσφεύγει σε τέτοιες μεθόδους για να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Όμως και σε μένα επιβάλλεται να μην επιτρέψω ποτέ και σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την οικογένειά μου προκειμένου να χτυπήσει εμένα»

9 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ?
    ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ?
    ΟΤΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ (ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΣΑΚΩΣΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑΤΙΓΡΑΦΕΙ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ?
    ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΚΡΙΣΗΣ ΤΙ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΗΡΕ 12,000,000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΔΑΔΙΑΣ?
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΑΒΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΣΤΕΣ, ΚΛΟΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.....ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΣΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΥΠΗΚΟΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παντως ξερεις αρκετες λεπτομερειες για το κολεγιο Αθηνων, αποκλειετε να ζεις Δορωθεα η Λυκοστομο, ενημερωμενο σε βρισκω.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΜΠΟΥΣΚΟ

      Διαγραφή
  2. Μακάρι όλοι οι δημοσιογράφοι στην Ελλαδα να είχαν το ήθος του Κώστα Βαξεβάνη.Όσον για τον κύριο Σαμαρά... τι να πούμε; Η καθηγήτρια και απολύθηκε, και πέθανε και αυτός εξακολουθεί να αμαυρώνει τη μνήμη της. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.Τα 12 εκ. € δεν τα πήρε το Κολέγιο Αθηνών, αλλά ένα ερευνητικό ίδρυμα.
    2.Εφόσον αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη, γιατί ο κομματικός εκδότης επαναφέρει ένα θέμα ανύπαρκτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ? ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΝΔ) ΠΡΟΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ (ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ) ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ
      ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ Μ.Κ.Ο. ......ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ Ή ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΛΠ

      Διαγραφή
  4. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. Ο ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απ το πουθενα; δεν σου λεει τιποτα τ ονομα Τσιπρας ρε βοδι; αλλο τιποτα δεν βρηκες ρε βοδι να πεις; η γυναικα του σ εφταιξε αμορφωτο σκουπιδι;

      Διαγραφή
    2. ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΡΕ 7.47 ΚΑΙ ΜΟΥΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑ.... ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΧΑ..ΧΑ...ΧΑ..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News