Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Έδεσσα: Έγκριση προδιαγραφών του νέου γηπέδου

Έγκριση προδιαγραφών γηπέδου

Μία σημαντική εξέλιξη στην πορεία του έργου της κατασκευής του νέου γηπέδου στο Πασά Τσαΐρ είναι η χθεσινή έγκριση των προδιαγραφών του γηπέδου ποδοσφαίρου και στίβου.

Η έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση των μελετών και την υλοποίηση του έργου, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Το νέο γήπεδο θα είναι κατηγορίας elite, θα διαθέτει δηλαδή αγωνιστικό χώρο διαστάσεων 105 Χ 68 μ. για το ποδόσφαιρο και έξι κουλουάρ, με δυνατότητα επέκτασης σε εννέα, για τον στίβο. Στο έργο εκτός από την κατασκευή των αγωνιστικών χώρων, προβλέπεται η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και περίφραξης, ενώ ο σχεδιασμός των κερκίδων είναι για 3.340 θεατές με όλες τις υποδομές για φιλοξενία αγώνων επιπέδου.

Μετά την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ολοκληρώνονται άμεσα οι μελέτες και η διαδικασία δημοπράτησης του έργου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News