Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας

Ανοιχτή επιστολή

Σχεδόν, ένα χρόνο μετά…

Ο χρόνος… ποια είναι η αξία του στη ζωή μας, και πόσο σημαντικό είναι για μας να τον μετράμε σε ώρες, μέρες, έτη…

Για μένα προσωπικά είναι σχετικός… την αξία του χρόνου, την μετράω σε σχέση με τις επιτυχίες των στόχων μου. Δεν έχει σημασία πόσο θα χρειαστεί να περιμένω, αρκεί το αποτέλεσμα να είναι θετικό..

Σχεδόν ένα χρόνο πριν, έστειλα μια επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, την οποία για όσους θέλουν να την διαβάσουν την επισυνάπτω στο τέλος ……. Στην οποία αναφερόμουν πολύ προσεκτικά, και μετά από προσωπικές παρατηρήσεις, στην γενική κατάσταση της πόλης, σε ό,τι έχει να κάνει με την μετακίνηση των ατόμων ΑΜΕΑ…

Κατέθεσα συγκεκριμένες προτάσεις με φωτογραφικό υλικό, τεκμηριώνοντας την άποψη μου, για την εύκολη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης ΑΜΕΑ.

Σε όλη διάρκεια του προηγούμενου έτους, είχα συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Δ. Μπίνο, και τον κ. Γ. Τσιμτσιρίδη, με τους οποίους μετά από μια άψογη συνεργασία, επιτέλους έγιναν ορατά τα πρώτα αποτελέσματα..

Ο κ. Δήμαρχος, και πρόεδρος των Λουτρών, παραχώρησε την πισίνα Νο 6 στο Αλεξάνδρειο θεραπευτήριο, την οποία μετά από τις απαραίτητες τροποποιήσεις μπορούμε πλέον όλοι οι ΑΜΕΑ της επαρχίας μας – και όχι μόνο- να χρησιμοποιούμε για θεραπευτικές συνεδρίες.

Για τις παρεμβάσεις μέσα στην πόλη – που είναι και το σημαντικότερο για μας - την διόρθωση, και την μόνιμη προστασία των διαβάσεων, την παραχώρηση και άλλων χώρων στάθμευσης ΑΜΕΑ, οι διαδικασίες είναι σε εξέλιξη, και οι προσπάθειες του κ. Τσιμτσιρίδη αποβλέπουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε από το Φθινόπωρο και μετά, να αρχίσει η πόλη μας να αλλάζει…

Σε αυτό το σημείο, δεν μπορώ παρά να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους δύο αυτούς Κυρίους, αλλά και σε όσους ενεπλάκησαν και δούλεψαν μαζί τους, ώστε οι προτάσεις που κατέθεσα, να πάρουν σάρκα, και οστά.

Απέδειξαν περίτρανα, την ευαισθησία τους ως άνθρωποι υπεύθυνοι και σοβαροί, απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως του πολίτες..

Πιστεύω ακράδαντα, ότι εκτός από τις Δημοτικές αρχές, ο καθένας μας χωριστά, έχει ευθύνη για την βελτίωση των συνθηκών ζωής, όλων των συνανθρώπων μας…. Γιατί φίλοι μου συμπολίτες, μια καθαρή και περιποιημένη πόλη, είναι μια πολιτισμένη και όμορφη πόλη!!

Εύγε, κ. Δήμαρχε!!!

Με βαθιά εκτίμηση
Τσελεμπή - Καραγιοβανίδου Δέσποινα







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News