Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Γ. Σηφάκης: Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου η πληρωμή του υπολειπόμενου 30% των περσινών αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ

Η διοίκηση του ΕΛΓΑ αμέσως μετά θα δρομολογήσει τις πληρωμές με στόχο την αποπληρωμή των πληγέντων παραγωγών μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου

Προχωρούν οι διαδικασίες για την έγκριση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του ΕΛΓΑ από το ΥΠΑΑΤ και το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να πληρωθεί το υπολειπόμενο 30% των περσινών αποζημιώσεων.

Η διοίκηση του ΕΛΓΑ απέστειλε στο ΥΠΑΑΤ τα σχετικά δικαιολογητικά, αυτές τις μέρες εγκρίνεται η αναμόρφωση από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και με παρέμβαση του βουλευτή μαζί με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Ημαθίας υπάρχει η δέσμευση από το γραφείο του Γιώργου Χουλιαράκη ότι θα υπογραφεί αμέσως.

Η διοίκηση του ΕΛΓΑ αμέσως μετά θα δρομολογήσει τις πληρωμές με στόχο την αποπληρωμή των πληγέντων παραγωγών μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η συντομότερη δυνατή αποπληρωμή των αγροτών είναι απαραίτητη με δεδομένες τις μεγάλες ανάγκες για την διαβίωση τους και για την δυνατότητα τους να καλλιεργήσουν.

6 σχόλια:

  1. ΕΣΈΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΙΑΖΕΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙΣ ??? Ο ΕΛΓΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ😁😁😁😁😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΦΡΆΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΏΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ Ή ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε μπρε γιδ....μπρρρρρρ

      Διαγραφή
    2. ΕΛΑ ΣΩΚΡΑΤΗ THΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙΣ Τ ΑΡ... ΣΟΥ ΠΑΠΑΡΑ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News