Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Μιχαήλ - Άγγελος Μούρτζος: Πέρασε στην Ιατρική με 19.393 μόρια και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα

Εμείς θέλουμε να του πούμε συγχαρητήρια, όπως και σε όλους τους μαθητές της επαρχίας μας!

Το απόλυτο άριστα άγγιξε ο μαθητής Μούρτζος Μιχαήλ – Άγγελος από την Αλμωπία, ο οποίος είδε χτες και στην πράξη το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα με τις ανακοινώσεις των Βάσεων 2018.

Συγκεκριμένα, πέρασε στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, έχοντας συγκεντρώσει 19.393 μόρια.

Ο μαθητής έγραψε σχεδόν άριστα σε όλα τα μαθήματα των Πανελληνίων και τα αποτελέσματα αυτά του έδωσαν έτσι το εισιτήριο για την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, στην οποία και θα φοιτά από τον ερχόμενο μήνα.

Εμείς θέλουμε να του πούμε συγχαρητήρια, όπως και σε όλους τους μαθητές της επαρχίας μας!

5 σχόλια:

  1. Καλές σπουδές , πολλά συγχαρητήρια. Νιώθουμε υπερήφανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Συγχαρητήρια Μιχαήλ, Εγώ δεν θα σου πω αυτά που θα σου πουν οι άλλοι γιατί ξέρω ότι πέρα από την επιμονή και την επιτυχία αυτό που σε έφτασε εδώ είναι η κουλτούρα σου, και το πολιτισμικο σου αισθητήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο αγόρι μου . Στον δρόμο αυτό που διάλεξες μη ξεχάσεις οτι είσαι άνθρωπος, να γιατρεύεις στην πορεία σου τον ανθρώπινο πόνο, ψυχικό και σωματικό και να μείνεις σταθερός και ακλόνητος στις αρχές σου, χωρίς αλλοίωση του χαρακτήρα σου. Συγχαρητήρια και σ΄όλους όσους σου συμπαραστάθηκαν για να φτάσεις μέχρι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγόρι μου. Κατ'αρχήν πολλά μπράβο για την επιτυχία σου! Φαίνεται έχεις καλό μυαλό και σίγουρα θα πετύχεις στη ζωή σου. Ωστόσο όμως θα πρέπει να έχεις πάντα υπόψη σου τα εξής. Πρώτα να είσαι επιστήμονας στη δουλειά σου. Μια δουλειά που δεν χωράει λάθη έστω και μικρά. Γιατί εδώ τα λάθη στοιχίζουν όχι χρήματα αλλά ζωές Όταν ένας άνθρωπος πεθάνει δεν επανέρχεται! Άρα όπως μπήκες άριστος στη Σχολή σου έτσι πρέπει να βγεις από γνώσεις. Δεύτερον να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με την ψυχολογία δύο ανθρώπων. Αυτή του αρρώστου και αυτή των συγγενών του. Όσο θα παρέχεις τις υπηρεσίες σου σαν γιατρός δεν πρέπει να απογοητεύσεις κανέναν με μια κακή σου κίνηση προς αυτούς έστω και αθέλητα. Και για να το πετύχεις αυτό πρέπει να σκέφτεσαι πως είσαι άνθρωπος και γιατρεύεις ανθρώπους! Τέλος ακόμα να έχεις υπόψιν σου ότι στην ιατρική ο γιατρός που έχει σκοπό τα χρήματα δεν πετυχαίνει στη ζωή του. Κράτησε αυτά όλα αυτά που σου έγραψα σε όλη σου τη ζωή και δεν θα χάσεις. Φίλος της οικογένεια σου. Καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ28 Αυγούστου 2018 στις 4:53 μ.μ.

    Τα δικά μου συγχαρητήρια για δεύτερη φορά και επίσημα πλέον γιατρέ μου...Περισσότερο όμως συγχαρητήρια για σένα τον άνθρωπο Μιχαήλ,το ήθος ,το ύφος,τη συμπεριφορά, τη ζωή ,την πορεία σου όλη.Πραγματικά να ξέρεις ότι πάντα ήσουν και θα είσαι πρότυπο για όλους τους συμμαθητές σου.Μακάρι να υπάρχουν τέτοια πρότυπα για όλα τα παιδιά του κόσμου.Επίσης ένα τεράστιο "μπράβο" και πολλά πολλά συγχαρητήρια στους γονείς σου για την εξαιρετική "δουλειά"-ανατροφή που σου έδωσαν...δεν έχω λόγια!Είμαι σίγουρη ότι έτσι θα συνεχίσεις γιατί ο κόσμος πραγματικά χρειάζεται αληθινούς επιστήμονες...σε όλα τα επίπεδα.Καλή δύναμη αγόρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News