Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Πανηγύρια Ζάεφ για τη συμφωνία στο Σκοπιανό: Η «Μακεδονία» έχει λόγους να γιορτάζει

«Αυτό που πέτυχε η "Μακεδονία" σε ένα χρόνο είναι επιτυχία όλων μας. Έχουμε λόγους να πανηγυρίζουμε και να ξεπεράσουμε τις διαφωνίες μας» είπε ο Ζόραν Ζάεφ αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό

Σε πανηγυρικούς τόνους για το «Μακεδονικό μέλλον» κινήθηκε ο Ζόραν Ζάεφ στη δήλωσή του στην πόλη Μπίτολα όπου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα πλαίσια των εορτασμών της κυβέρνησης για την πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ.

Στη δήλωσή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης των Σκοπίων ο Ζόραν Ζάεφ αναφερόταν συνέχεια στη "Μακεδονία" λέγοντας ότι έχει λόγους να γιορτάσει γιατί, όπως είπε, «πραγματοποιούμε τους κοινούς στρατηγικούς στόχους, τα κοινά μας όνειρα και τις κοινές μας ελπίδες».

Σε μια προσπάθεια να φανεί ενωτικός ενόψει του δημοψηφίσματος για την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών ο Ζόραν Ζάεφ χαρακτήρισε τις γιορτές στις 15 πόλεις - για τις οποίες, πάντως, οι περισσότεροι πολίτες δήλωναν άγνοια - ως «πρόσκληση για ενότητα, με όλες τις πολιτικές διαφορές μας, για τους στρατηγικούς στόχους της χώρας μας, την ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ».

«Αυτό που πέτυχε η "Μακεδονία" σε ένα χρόνο είναι επιτυχία όλων μας. Έχουμε λόγους να πανηγυρίζουμε και να ξεπεράσουμε τις διαφωνίες μας» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ.

«Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες: Σήμερα τα πράγματα που μας χωρίζουν δεν είναι τόσο δυνατά όσο τα πράγματα που μας ενώνουν Και αυτά είναι η ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα και η πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ. Αυτές είναι οι δυνάμεις που θα μας ανοίξουν το δρόμο για το μέλλον» πρόσθεσε ο Ζάεφ.

«Η "Μακεδονία" είναι μια ελεύθερη χώρα. Κάθε πολίτης αποφασίζει μόνος του τη θέση του. Καλώ εσάς και την αντιπολίτευση: Ας αποφασίσουμε το μέλλον της "Μακεδονίας". Ας σταματήσουμε τα μίση» κατέληξε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.

8 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ?ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ?ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ε? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή εισαι εσυ χαζος η μαλλον νομιζεις πως οι αλλοι ειναι χαζοι.
      Τωρα μαθαινεις οτι οι πανω λενε την χωρα τους Μακεδονια 25 χρονια τωρα; αυτο αλλαζει η συμφωνια, οταν ολοκληρωθει θα αλλαξουν το ονομα τους και μεσα στη χωρα τους και εξω.
      Εσεις ειστε οι προδοτες που θελετε να μεινουν τα πραγματα οπως ειναι τωρα αρα αυτοι να λενε αιωνιως την χωρα τους Μακεδονια και ολος ο κοσμος επισης Μακεδονια!!
      Αντε δεξιοπροδοτες στα λαγουμια σας

      Διαγραφή
  2. Φταίμε εμείς που συνεχίζουμε να κοιμομαστεΑφησαμε την τύχη μας στα χέρια τους ενώ είμαστε πολλοί εμείς που αντιδρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς πρώτα, οι [βολευτές ] του εαυτού σας και της καρέκλα σας και ύστερα του νομού μας, σας αρέσει αυτό που βλέπετε για την Ελλάδα μας το κοινοβούλιο της οποίας υπηρετείτε; Να αποκαλούνται ξενα από το έθνος μας άτομα ως Μακεδόνες ενώ εσείς σκέτο Έλληνες; Γιατί μη μου πείτε σε λίγο όλος ο κόσμος θα ξέρει ως Μακεδονία κάποιους με κρατική οντότητα και όχι εμάς που είμαστε γνήσιοι Μακεδόνες και βρισκόμαστε σε μια περιοχή του κράτους που λέγεται Ελλάδα. Σηφάκη και Τζάκρη [πρώτη φορά γράφω το όνομά σας με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα, επειδή είμαι πολύ στεναχωρημένος μαζίσας] αν βλέπετε το σάιτ παρατήστε αυτή την κυβέρνηση και φύγετε να σας γράψει η ιστορία με φωτεινά γράμματα. Διαφορετικά μια μέρα θα σας γράψει με μελανά και όταν το μετανιώσετε θα είναι πολύ αργά. ΥΓ ΄Ενας Έλληνας που ταπεινώθηκε αλλά εσείς πέστε το και εθνίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους και επίσημα Μακεδονία,η ιστορική αλήθεια δεν παραγράφεται,ούτε παρερμηνεύεται......Βόρεια και Νότια ένα είμαστε........!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιοί ειναι αυτοί που αρνούνται να παμε μπροστά? είναι μαγαζί τους η Μακεδονία? και επιτέλους τα πολεμικά σύνδρομα μέχρι πότε θα μας κρατάνε αιχμάλωτους? μερικοί νομίζουν ότι αιωνίως θα πηγαίνουμε με τα παλιά μυαλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί ρε σύ, ποιος είπε ότι θα ανοίγαμε πόλεμο με τους σκοπιανούς; Δηλ τώρα που τους δώσαμε το όνομά μας θα πάμε μπροστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News