Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση του Γενικού Λυκείου Αριδαίας

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΙ

Παρακαλούνται όσοι μαθητές δεν έχουν παραλάβει τον μυστικό κωδικό που απαιτείται για την είσοδό τους στην ιστοσελίδα όπου υποβάλλονται τα Ηλεκτρονικά Μηχανογραφικά, να προσέλθουν στο Γενικό Λύκειο Αριδαίας κατά τις ημέρες Τετάρτη 11-7-18 από τις 8:30 και μέχρι τις 2:00μμ, καθώς και την Πέμπτη από 10:00-12:00μμ όπως και την τελευταία ημέρα Δευτέρα 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11:30, διότι η προθεσμία υποβολής της δήλωσης εκπνέει στις 12:00μ. Καλό είναι η υποβολή να γίνει οπωσδήποτε πιο νωρίς, για ευνόητους λόγους και να μην περιμένουμε την τελευταία στιγμή.

Με την ευκαιρία, η παραπάνω ανακοίνωση αφορά και τους αποφοίτους παρελθόντων ετών με το 10%, οι οποίοι μπορούν να επισκέπτονται οποιοδήποτε Λύκειο της χώρας για την απόκτηση του παραπάνω κωδικού.

Επίσης,, όλοι οι μαθητές που θα φοιτήσουν στο Γενικό Λύκειο Αριδαίας την ερχόμενη σχολική χρονιά 2018-19, θα πρέπει να προσκομίσουν, δια του κηδεμόνα τους, στο σχολείο κατά τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη ορισμένα δικαιολογητικά τα οποία θα σας γνωστοποιηθούν στα τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ, με νεότερη ανακοίνωση μετά τις 25 Αυγούστου. Οι μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α Λυκείου θα πρέπει επιπλέον, να ετοιμάσουν και το έντυπο για τη συμμετοχή στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/νση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News