Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Συγχαρητήριο μήνυμα της Αναγέννησης Γιαννιτσών στην Βουλευτή Θ. Τζάκρη για την επίλυση του προβλήματος των χρεών της ομάδας

Ανακοίνωση

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών συγχαίρει θερμά την βουλευτή Πέλλας κα Θεοδώρα Τζάκρη για την καθοριστική συμβολή της στην οριστική επίλυση και απαλλαγή της ομάδας από χρέη που δεν της ανήκαν. Όπως είναι ίσως γνωστό από αβλεψία της φορολογικής διοίκησης το 2012, καταλογίστηκαν στο ΑΦΜ της ομάδας της πόλης χρέη τα οποία δεν της ανήκαν και τα οποία δεν είχε καμία υποχρέωση να αποπληρώσει.

Με την επιστροφή της ομάδας στις ερασιτεχνικές κατηγορίες το θέμα επανήλθε και αποτελούσε τροχοπέδη στην περαιτέρω ανάπτυξη της ομάδας. Αμέσως σχηματίστηκε ένας πλήρης νομικός φάκελλος με την φροντίδα του προέδρου νομικών και του φοροτεχνικού κου Τηλαβερίδη Τάσου ο οποίος κατατέθηκε στην ΔΟΥ Γιαννιτσών και το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διελευκανθεί η υπόθεση. Το θέμα όμως δυστυχώς κόλλησε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας των Αθηνών και εκκρεμούσε επί τρία χρόνια.

Τον περασμένο μήνα (Ιούνιος 2018) η βουλευτής Πέλλας κα Τζάκρη κανόνισε μια συνάντηση στην Αθήνα στην οποία παρέστη και η ίδια μεταξύ μιας αντιπροσωπείας της της ομάδας στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος κος Σαββουλίδης Κώστας , ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Αλέξανδρος Βουδρισλής, ο υπάλληλος υπουργείου οικονομικών κος Τηλαβερίδης Τάσος με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών στο ανώτατο αρμοδίως δυνατό επίπεδο δηλαδή με τους διευθυντές και επιτελείς του Γ.Γραμματέα Εσόδων κου Πιτσιλή. Εκεί, δόθηκε η δυνατότητα να κατατεθεί εκ νέου ο νομικός φάκελλος με το νόμιμο αίτημα να απαλλαγεί η ομάδα από χρέη που δεν της ανήκαν και να αποδοθούν αυτά στους πραγματικούς υπόχρεους. Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο το δίκαιο αίτημα της ομάδας αναγνωρίστηκε και έγινε δεκτό με αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα να αποσταλλεί μια εγκύκλιος από το Υπουργείο Οικονομικών προς την ΔΟΥ Γιαννιτσών στην οποία ζητείται η απαλλαγή του ΑΦΜ της Αναγέννησης από τα χρέη τα οποία δεν της αναλογούν και ο καταλογισμός τους στους πραγματικούς υπόχρεους. Με την εφαρμογή της εγκυκλίου αυτής η ομάδα ουσιαστικά απαλλάσεται πλήρως από κάθε οικονομικό βάρος.

Η ευχάριστη αυτή είδηση η οποία έγινε δεκτή με χαρά από τους υγιείς φιλάθλους της πόλης αποτελεί ταυτόχρονα ένα ηχηρό ράπισμα προς όλους εκείνους τους ποδοσφαιρικούς ψευτοπαράγοντες οι οποίοι επί σειρά ετών αντί να προσπαθήσουν να συμβάλλουν στην επίλυση του θέματος το προέβαλλαν παντού στον μέγιστο βαθμό ως ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο στην περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας προσποιούμενοι τους λυπημένους την ώρα που δεν μπορούσαν στοιχειωδώς να κρύψουν την ατελείωτη χαρά και ενθουσιασμό τους για την ύπαρξη του προβλήματος αυτού. Η ποδοσφαιρική Αναγέννηση της πόλης μπορεί να γίνει μέσα από τις ίδιες δυνάμεις της πόλης και δεν έχει ανάγκη από εισαγώμενους σωτήρες και τους μεγαλοπαρατρεχάμενούς τους.

Με αφορμή την σημαντικότατη αυτή θετική εξέλιξη, η Αναγέννηση Γιαννιτσών ευχαριστεί πέρα από την βουλευτή κα Τζάκρη και όλους όσους συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή και καλεί όλους τους υγιείς φιλάθλους της πόλης αλλά και τους παράγοντες του ποδοσφαιρικού κόσμου της πόλης να πλαισιώσουν την ομάδα της πόλης και να ενισχύσουν την προσπάθειά της, αρχής γενομένης από την ποδοσφαιρική χρονιά που ξεκινάει.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

5 σχόλια:

  1. Είστε ΓΡΑΦΙΚΟΊ από την τσέπη της τα έδωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ..ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ Η ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ?ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ?ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ Η ΤΖΑΚΡΗ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δυστυχώς ναι .Εχει πολλά άρρωστα άτομα η πόλη και πολλά κατουρημένα μυαλά

      Διαγραφή
  3. Γρήγορα ξυπνησατε όλοι στη φωτο και χαμογελατε. Η αλήθεια είναι όμως οτι όλοι κοροιδευετε απο το 2012...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Της τζάκρης τα καμώματα του συριζα τα φρύδια,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News