Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας: Στις 8 Αυγούστου ο καλοκαιρινός χορός - Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους πυρόπληκτους

Ανακοίνωση

Λόγω των τραγικών γεγονότων που συμβαίνουν στην πατρίδα μας και σεβόμενοι το εθνικό πένθος, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε την καλοκαιρινή μας εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 29 Ιουλίου.

Ανακοινώνουμε, ότι η εκδήλωση με το ίδιο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία και συγκεκριμένα την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Επίσης, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό, ότι ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης προς τους πυρόπληκτους κατοίκους της Αττικής, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
"ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News