Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ: Στημένα επεισόδια οι αποδοκιμασίες σε υπουργούς, από ακροδεξιούς και στελέχη της ΝΔ

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα αποδοκίμασαν την Ελενα Κουντουρά στα Χανιά και την Τρίτη τον Σταύρο Κοντονή και την Θεοδώρα Τζάκρη στα Γιαννιτσά

Κοινή «γραμμή» τηρεί το κυβερνών κόμμα, χαρακτηρίζοντας ως «στημένα επεισόδια» από χρυσαυγίτες με σύμπραξη στελεχών της ΝΔ, τις αποδοκιμασίες πολιτών σε υπουργούς της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα αποδοκίμασαν την Ελενα Κουντουρά στα Χανιά και την Τρίτη τον Σταύρο Κοντονή και την Θεοδώρα Τζάκρη στα Γιαννιτσά.

Η Κουμουνδούρου, στην ανακοίνωσή της, αναφέρθηκε σε αυτά τα περιστατικά ως «δήθεν αυθόρμητες αποδοκιμασίες» και τις απέδωσε σε μεμονωμένα ακροδεξιά στοιχεία, με συμμετοχή στελεχών της ΝΔ.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «πορεύεται στα επικίνδυνα μονοπάτια της ακροδεξιάς και της πατριδοκαπηλίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι δήθεν αυθόρμητες αποδοκιμασίες από πολίτες σε υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά στημένα επεισόδια από μεμονωμένα ακροδεξιά στοιχεία, και με τη συμμετοχή στελεχών της ΝΔ. Πρόκειται για περιθωριακές ενέργειες, και ως τέτοιες τις αντιμετωπίζουμε.

Πλέον, ο κ. Μητσοτάκης πορεύεται στα επικίνδυνα μονοπάτια της ακροδεξιάς και της πατριδοκαπηλίας, και απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την κεντροδεξιά. Οι εμφυλιοπολεμικές κραυγές του δεν μπορούν να διχάσουν τον ελληνικό λαό».

3 σχόλια:

  1. Κυκλοφορίστε έξω χωρίς αστυνομική προστασία να δείτε τι αυθόρμητο "χειροκρότημα" θα εισπράξετε. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ προδότες της πατρίδας. Οι κάτοικοι στην Πέλλα έχουν την Μακεδονία για πατρίδα. Την προδοσία δεν θα την καταπιούν ποτέ όσα καθρεπτάκια και αν δώσετε ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πήρατε χαμπάρι σας φτύνουν δεν βρεχη πουλημένα τομάρια κοπρόσκυλα της αριστεράς ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επεισόδια και χειροδικίες γίνονται ή στη συρία με τζιχαντιστές ή από πρόσφυγες που παρατάνε τη χωρα τους κλπ...διαλέξτε που ανηκετε...στην ευρώπη μόνο πολιτισμένα και με επιχειρήματα...αλλιώς ράους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News