Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Έκρηξη Χατζηδάκη στην ΕΡΤ: «Ξέρω ότι είμαι σε μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μιλήσω» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Υπάρχουν όρια στο τι λέτε εδώ μέσα» και «πρώτα σκεφτόμαστε και μετά μιλάμε» είπε ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ

Εκτός εαυτού βγήκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Focus» στην ΕΡΤ1.

Διαμαρτυρόμενος για τις συνεχείς διακοπές από τον Άγγελο Τσέκερη, διευθυντή της Αυγής και στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Χατζηδάκης εξερράγη. «Ξέρω ότι είμαι σε μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ αλλά να μιλήσω» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και χαρακτήρισε τον «Άγγελο Τσέκερη σαν δημοσιογράφο που λειτουργεί ως κομματικό στέλεχος».
.  

Η ροή της εκπομπής διακόπηκε και ο παρουσιαστής Πανος Χαρίτος ζήτησε από τον Κωστή Χατζηδάκη να ανακαλέσει. «Υπάρχουν όρια στο τι λέτε εδώ μέσα» είπε ο δημοσιογράφος απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ και συνέχισε: «Πρώτα σκεφτόμαστε και μετά μιλάμε...».

«Εγώ δεν προσβάλλω» ανέφερε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο που χαρακτήρισε την ΕΡΤ μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο:

6 σχόλια:

  1. 300 χρόνια μαγαζί της ΝΔ ήταν παληκάρι μου ...δεν είναι κακό και μια τετραετί να φάν ψωμάκι κι άλλοι..πειράζει παληκάρι μου? εδώ ο κόσμος άλλαξε κι η Νδ θέλει πάλι καρέκλα..τι να πεις...? αμετανοήτοι με την εξουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι επιχείρημα!!! Όχι παίξε γέλασε! Μας κατατρόπωσες όλους! Μας έστειλες 12.23΄!!!!

      Διαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; ΜΕ ΠΡΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ Ή ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΤ λουκετο δεν πληρωνω το μπουρδελο για κανενα κομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σκυλια ολοι σας συριζαιοι δεξιοι πασοκοι, ξεσκισατε της σαρκες του λαου και τωρα γαυγιζετε γαμημενοι για αυτο το εκτρωμα που λεγεται ερτ, ολοι για την καρεκλα και το φαγοποτι ειστε, αραγε θα λογοδοτησετε για τα εγκληματα που κανατε στον ελλην λαο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενημερωτικά για τους συριζοπληκτους η ΝΔ ουδέποτε κατείχε την ΕΡΤ. Ούτε πολιτικά ούτε συνδυκαλιστικά και άλλωστε όσες φορές γίνονταν εκλογές εντός ΕΡΤ η ΝΔ έπαιρνε 5%!!! Συνεπώς η ΕΡΤ ήταν και είναι ένα ρουσφετολογικό μαγαζί εξυπηρέτησης των πελατών της αριστεράς φτιαγμένο κατά τα πρότυπα της Πράβντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News