Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Είστε έτοιμοι; Οι ΠΥΞ ΛΑΞ στο Φεστιβάλ Πόζαρ! Γιατί «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται ποτέ!

Μια γιορτή με όλους εσάς που κάνατε τους Πυξ Λαξ, ότι ήταν, είναι και θα είναι για τη μουσική της χώρας μας: Την πιο δημοφιλή και επιδραστική μπάντα στην ελληνική μουσική σκηνή!

Είστε έτοιμοι; ΠΥΞ - ΛΑΞ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ! Γιατί «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται ποτέ!

Είναι γεγονός! Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν για να γιορτάσουν 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους. Έρχονται από το παρελθόν, φέρνοντας άπειρη αγάπη για να την προσφέρουν στο μέλλον μας, στήνοντας μεγάλες συναυλίες- γιορτές, αφιερωμένες στους χιλιάδες οπαδούς τους.

Γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται ποτέ και επιστρέφουν όταν τις χρειαζόμαστε, για να μας δώσουν ξανά ζεστασιά και φως! Τα 30 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ είναι μια αφορμή για γιορτή! Οι ΠΥΞ ΛΑΞ έρχονται, για να κάνουν το μέλλον μια μεγάλη γιορτή!

Μια γιορτή με όλους εσάς που κάνατε τους Πυξ Λαξ, ότι ήταν, είναι και θα είναι για τη μουσική της χώρας μας: Την πιο δημοφιλή και επιδραστική μπάντα στην ελληνική μουσική σκηνή!

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News