Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Μακελειό στο Τέξας! Για τουλάχιστον οχτώ νεκρούς κάνουν λόγο αμερικανικά ΜΜΕ από την επίθεση σε σχολείο

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο

Τουλάχιστον οχτώ νεκροί είναι ο απολογισμός του αιματηρού επεισοδίου με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στο λύκειο Santa Fe του Τέξας.

Ο δράστης, που φέρεται να είναι μαθητής και έχει συλληφθεί, εισέβαλε νωρίς το πρωί (τοπική ώρα) στην αίθουσα των καλλιτεχνικών πυροβολώντας, αρχικά μία μαθήτρια στο πόδι και στη συνέχεια αδιακρίτως.

Ο σερίφης της κομητείας Χάρις, Εντ Γκονζάλες επιβεβαίωσε στο Twitter ότι το περιστατικό έχει λήξει, ωστόσο πρόσθεσε ότι υπάρχουν θύματα. Όπως μετέδωσε το BBC τουλάχιστον οκτώ άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τους πυροβολισμούς σε λύκειο του Τέξας.

Ο υποδιευθυντής του λυκείου, δρ. Κρις Ρίτσαρντσον δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι υπήρχε ένοπλος μέσα στο σχολείο και ότι συνελήφθη. «Κάναμε μία εξαιρετική δουλειά, βγάζοντας τους μαθητές με ασφάλεια έξω από το κτίριο και τους παραδώσαμε στους γονείς τους και αυτό είναι που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή», τόνισε.

Νωρίτερα, η ανακοίνωση του Santa Fe είχε επισημάνει ότι η κατάσταση βρισκόταν υπό έλεγχο, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν τραυματίες. «Θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όταν θα λάβουμε περαιτέρω πληροφορίες», τονίζει η ανακοίνωση, ενώ αναφέρει ότι όλοι οι μαθητές έχουν μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News