Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Μπάμπης Αντωνιάδης: Συνεχίζουμε ενωμένοι με νικήτρια η Νέα Δημοκρατία!

Ευχαριστήριο

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες τις Νεοδημοκράτισσες και όλους τους Νεοδημοκράτες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της Κυριακής 13 Μαΐου 2018 ως υποψήφιο μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμωπίας.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης, ενώ θέλω να συγχαρώ και όλους τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που έδωσαν.
Ενόψει του δεύτερου γύρου για την ανάδειξη Προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας, νικήτρια να βγει η Νέα Δημοκρατία και όλοι μαζί ενωμένοι να πορευτούμε από την επόμενη μέρα.

Χαράλαμπος Αντωνιάδης
Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αλμωπίας

9 σχόλια:

  1. δεν ανηκουμε στον ιδιο πολιτικο χωρο φιλε μπαμπη,αλλα σε θεωρω εναν γνησιο και ειλικρεινη ανθρωπο,μεθοδικο και δουλευταρα..ειμαι σιγουρος πως θα τα καταφερεις!συχαρητηρια φιλε μου..(μ.θ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...οταν λες θα τα καταφερει τι ακριβως ενοεις; μαλλον θ ανεβουν οι τιμες στα συμπιρινα

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Μπάμπη πολύ χαιρόμαστε για σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είμαστε όλοι κάτοικοι αυτής της χώρας.Έγιναν τόσα λάθη από πολλούς.Κάθε κόμα έχει κάποιες ευθύνες.Είναι δυνατόν να τρέχουμε πίσω απο τέτοια κόματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αποριςα άξιο πώς μερικοί πιστεύουν ακόμα σε κομμάτα και ιδίως στον Κούλη...τον Κούλη ρε φιλε ;;;φασίστας ειμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στ αρχ.... μου τι εισαι, αλλα συμφωνω ως προς τα κοματα γενικα οτι ειναι μπινεδες και θα τιμωριθουν

      Διαγραφή
    2. Και μένα στα αρχ... μου αν συνφωνεςι ή όχι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News