Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Εντός διετίας το πρώτο ηλεκτρικό SEAT

Η SEAT έχει καταθέσει ήδη ορισμένες ονομασίες για το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο

O Πρόεδρος της SEAT, Luca De Meo, ανακοίνωσε στο ετήσιο εταιρικό συνέδριο ότι το 2020 είναι η χρονιά που θα «εξηλεκτριστεί» η μάρκα. Μάλιστα, μετά την παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου θα ακολουθήσει αυτή του plug-in hybrid Leon επόμενης γενιάς.

Η SEAT έχει καταθέσει ήδη ορισμένες ονομασίες για το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο, όπως SEAT Born, Born-E ή E-Born, τρία ονόματα που πηγάζουν από την ονομασία της «καλλιτεχνικής» γειτονιάς El Born στη Βαρκελώνη.

Προς το παρόν είναι άγνωστος ο τύπος αμαξώματος του ηλεκτρικού SEAT, αλλά σύμφωνα με αναφορές στον βρετανικό Τύπο θα είναι ένα 5θυρο hatchback με ελαφρώς ανυψωμένο πάτωμα και γραμμή οροφής για να μπορεί να φιλοξενήσει τα πακέτα μπαταριών.

Από πλευράς διαστάσεων, το μήκος του νέου μοντέλου θα είναι κοντά σε αυτό του Leon, αλλά οι χώροι που θα προσφέρει θα είναι πιο γενναιόδωροι χάρη στην πλατφόρμα MEB με το επίπεδο πάτωμα και το μεγάλο, για την κατηγορία, μεταξόνιο.

Επιπλέον, η καμπίνα του ηλεκτρικού SEAT θα διαθέτει προηγμένες δυνατότητες ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας, καθώς και συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News