Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ, «δεξί χέρι» του Πολάκη, διορίστηκε αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης

Η αμοιβή του κ. Πανοτόπουλου είναι 3.897 ευρώ μηνιαίως, δηλαδή 46.000 ευρώ τον χρόνο

Στο στόχαστρο της δημοσιότητας βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Αυτή τη φορά λόγω του διορισμού στενού του συνεργάτη ως εντεταλμένου συμβούλου στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ), με αρμοδιότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, «δεξί χέρι» του Παύλου Πολάκη στο υπουργείο Υγείας, έχει διοριστεί ως εντεταλμένος σύμβουλος στην ΑΕΜΥ, με αρμοδιότητα αντιπροέδρου στο ΓΝ Θήρας στη Σαντορίνη. Ο διορισμός μάλιστα έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια στις 9 Ιανουαρίου 2018.

Η αμοιβή του κ. Πανοτόπουλου είναι 3.897 ευρώ μηνιαίως, δηλαδή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

Εκτός από το ύψος των αποδοχών, εντύπωση προκαλεί το βιογραφικό του Χαράλαμπου Πανοτόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι μηχανολόγος μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Έως και το 2012 διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2015 που ο κ. Πολάκης ανέλαβε καθήκοντα στο υπουργείο Υγείας διορίστηκε στον πολιτικό του γραφείο με απόφαση ανηρτημένη στη Διαύγεια στις 24 Μαρτίου 2017.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, απαντώντας στο δημοσίευμα της «Δημοκρατίας», μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, κάνει λόγο για «ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ» που έχουν βγει «στην πίστα της λάσπης και της διαστρέβλωσης για να θολώσουν την εικόνα του σκανδάλου Novartis και να μας διαβάλλουν με απίστευτα ψέμματα πιστεύοντας οι κακόμοιροι πως θα σταματήσουμε».

3 σχόλια:

  1. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ 4.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ 4 ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΖΙ Ή 5 ΔΑΣΚΑΛΟΙ. ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν τα καναν οι "δικοι"μας δεν τα βλεπαμε.ετσι φτασαμε να μας κυβερνουν ανιδεοι.φταινε οι πρωην που εφτασε ο συριζα στο 35°/•και μονον αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News