Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε VIDEO από την επιχείρηση ανάσυρσης των δύο νεκρών ορειβατών στο Καϊμάκτσαλαν

Δείτε το βίντεο της Πυροσβεστικής

Βίντεο από την επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης των δύο νεκρών ορειβατών στο όρος Βόρας στην Πέλλα έδωσε στη δημοσιότητα το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας.

Το ζευγάρι από την πΓΔΜ, ένας 35ρονος και μία 28χρονη είχαν πάει για πεζοπορία, όταν αποκόπηκαν από την ομάδα πεζοπόρων στην οποία συμμετείχαν και έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Στην επιχείρηση διάσωσης, η οποία ξεκίνησε χθες στις 14:30, συμμετείχαν 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Έδεσσας, Αριδαίας και της 2ης Ε.Μ.Α.Κ

Δείτε το βίντεο της Πυροσβεστικής:

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News