Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Novartis: Παραπέμπονται και οι δέκα σε προανακριτική επιτροπή

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους παραπομπής. Αντίθετα, ο Μάριος Σαλμάς πήρε τις.. λιγότερες

Λίγο πριν από τις 6 το πρωί της Πέμπτης (22.02.2018), ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση της μυστικής ψηφοφορίας της Ολομέλειας για τη σύσταση προκαταρτικής επιτροπής της Βουλής προκειμένου να ελεγχθούν οι πιθανές ποινικές ευθύνες για τα αδικήματα της δωροδοκίας, της δωροληψίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται στην δικογραφία της Novartis.

Μια κοινοβουλευτική διαδικασία που κράτησε περίπου 21 ώρες καθώς η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 9:20 της Τετάρτης. Και φτάσαμε ξημέρωμα Πέμπτης για να μετρηθούν οι ψήφοι και από τις 10 κάλπες. Και μα μάθουμε ποιος πήρε τι και ότι οι βουλευτές πέτυχαν… 10 στα 10 και παραπέμπονται όσοι μπήκαν σε κάλπη.

Η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης και για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα τα οποία αναφέρονταν στην πρόταση συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του αριθμού των βουλευτών.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους παραπομπής. Αντίθετα, ο Μάριος Σαλμάς πήρε τις.. λιγότερες.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

1 σχόλιο:

  1. Θυμησου,καποιος θα μπει μεσα,οπως ο Ακης και ο Κοσκοτας.Ετσι γινεται παντα.Ριχνουν κληρο να δουνε ποιος θα φαγωθει.Και ετσι κατευναζεις τον θυμωμενο Ελληνα.ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News