Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Στη Μηλιά ο Δήμαρχος Αλμωπίας: Δίπλα στους πολίτες μαζί με τον Πρόεδρο του χωριού

Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετό κόσμο στα καφενεία του χωριού, όπου συζήτησε για τα ζητήματα που τους απασχολούν

Συνεχίζει να ανεβάζει συνεχώς «στροφές» ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος επισκέπτεται το ένα χωριό μετά το άλλο και να καταγράφει προβλήματα δρομολογώντας λύσεις εκεί όπου είναι εφικτό, κατά την προσφιλή τακτική που ακολουθεί από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε. Με αυτόν τον τρόπο έχει τη δυνατότητα να ακούει τους ίδιους τους πολίτες που βιώνουν τα ζητήματα και να ιεραρχεί την επίλυσή τους.

Σήμερα Κυριακή νωρίς το πρωί εκκλησιάστηκε μαζί με τον Πρόεδρο του χωριού Γιάννη Καρφιτσόπουλο στον Ιερό Ναό Γεννέσιου της Θεοτόκου. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, «πιστοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου βρίσκουν εδώ παρηγοριά, στη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Μηλιώτισσας. Τα θαύματά της πολλά. Εδώ συναντά κανείς τον Πατέρα Αθανάσιο, έναν Ιερέα που προσφέρει θεάρεστο έργο». Ο Ιερέας του χωριού Πατέρας Αθανάσιος από την πλευρά του, τον ευχαρίστησε θερμά που δεν ξεχνά τα χωριά και τα επισκέπτεται τακτικά και τον καλωσόρισε στη Μηλιά.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος μαζί με τον Πρόεδρο του χωριού βρέθηκαν στο δημοτικό κατάστημα της Μηλιάς. Εκεί ο κ. Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Με τον Πρόεδρο της Μηλιάς Γιάννη Καρφιτσόπουλο, έχουμε όλα αυτά τα χρόνια μια άψογη συνεργασία. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πραγματική διάθεση για προσφορά. Προβλήματα πάντοτε υπάρχουν, όμως προσπαθούμε να τα αντιμετωπίζουμε όσο πιο άμεσα και αποτελεσματικά μπορούμε. Σήμερα επισκεφθήκαμε μαζί το δημοτικό κατάστημα του χωριού, όπου έχουμε δρομολογήσει εργασίες ελαιοχρωματισμού και συντήρησης».

Τέλος, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετό κόσμο στα καφενεία του χωριού, όπου συζήτησε για τα ζητήματα που τους απασχολούν.






























7 σχόλια:

  1. Μπράβο δήμαρχε. Συνεχισε να προσπαθείς. Φαινεται ο αγώνας που δίνεις. Μπράβο που είσαι σε όλα τα χωριά παρών. Καλή δύναμη. (πρόεδρε είσαι αστέρι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο δήμαρχε ολα τα αυτοκίνητα στην αριδαια πασχουν απο αμοντεσερ και λαστιχα . Καντε και κανεναν ελενχο στην εταιρια του αποχετευτικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμοντεσερ; Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Ξέρει κανείς;

      Διαγραφή
    2. Σαν αυτο που βαζεις στο κολ,,,,,σου

      Διαγραφή
    3. Στο κολάρο μου θέλεις να πεις; Ξέρω ότι στο κολάρο (γιακά) μπαίνουν μπαλένες. Για αμοντεσερ πρώτη φορά ακούω. Ρε μπας και εννοείς τα αμορτισέρ του αυτοκινήτου;

      Διαγραφή
  3. Ο ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News