Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Γιαννιτσά: Λαγάνα δύο μέτρων για τη Μακεδονία με τον Μέγα Αλέξανδρο (ΦΩΤΟ)

Η λαγάνα φέρει το αστέρι της Βεργίνας και μία προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ αναγράφεται το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα»

Την έμπνευση να ψήσει μία τεράστια λαγάνα, μήκους δύο μέτρων, είχε ένας νεαρός αρτοποιός από τα Γιαννιτσά, στην Πέλλα.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο το μέγεθος που κάνει εντυπωσιακό το έργο του, όσο το σύνθημα για τη Μακεδονία και η όψη του Μεγάλου Αλεξάνδρου που τη συνοδεύουν.

Η λαγάνα φέρει το αστέρι της Βεργίνας και μία προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ με χρυσαφένια ζύμη αναγράφεται το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα».

Ο… καλλιτέχνης του ψωμιού εργάζεται στον «Παληό Φούρνο».

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΡΙΔΑΙΑ!ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΞΥΠΜΝΗΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΥΜΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News