Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας στον Δήμαρχο Αλμωπίας

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟ

Την εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας Διόγκαρη Σπυρίδωνα δέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει, ενώ ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής από την πλευρά του σημείωσε ότι αποσκοπεί σε μία εποικοδομητική συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα αρμοδιότητας του νέου Αστυνομικού Διευθυντή καθώς και ζητήματα που αφορούν το Δήμο Αλμωπίας.

2 σχόλια:

  1. Θέλουμε ομάδα Δίας και στην Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι γιατί η Αριδαία έχει από όλα τ΄άλλα και της έλειπε η ΔΙΑΣ. Επιπλέον με τη επίσκεψη αυτή λύθηκαν τα προβλήματα της Αλμωπίας.. congrats

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News