Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Επίθεση Τσοχατζόπουλου κατά Παπανδρέου - «Πράκτορες και παρανοϊκοί στοχεύουν την οικογένειά μου»

Αναλυτικά η δήλωση

Κατά πάντων στρέφεται με δήλωση του ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα από την φυλακή. Το άλλοτε εμβληματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κάνει λόγο για "παρανοϊκούς" που στοχεύουν την οικογένειά του ενώ στρέφεται και κατά του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην δήλωσή του αναφέρει για μια ακόμα φορά πως η Βίκυ Σταμάτη είναι αθώα, και πως στήνεται μια νέα επικοινωνιακή «καταιγίδα» για να πλήξει την οικογένειά του.

Από τα πυρά του δεν ξεφεύγει ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου, τον οποίο κατηγορεί για μεθόδευση «πολιτικών διώξεων» μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση

«Καταγγέλλω και προειδοποιώ ότι τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα πράκτορες-ψευδομάρτυρες,-παρανοϊκοί, να πρωτοστατούν, να συνωμοτούν, να σκευωρούν.

Επιχειρούν να στήσουν ξανά νέες πολιτικές διώξεις, όπως έγινε την άνοιξη του 2010, τότε που η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου προωθούσε σταθερά στο ΠΑΣΟΚ πολιτικές διώξεις εις βάρος της παντελώς αθώας γυναίκας μου, της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου, μάνας του ανήλικου, δεκάχρονου γιού μας και εμένα, πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας (1996-2001) και πρώην Υπουργό Ανάπτυξης (2001-2004).

Στοχεύουν εναντίον και εις βάρος της οικογένειας μας, της γυναίκας μου και του ανήλικου παιδιού μας, μέσα από μια νέα επικοινωνιακή «καταιγίδα» με υβριστές, συκοφάντες και λασπολόγους, και, μέσα από τα media, να «κατασκευάσουν» εκ νέου τη διαπόμπευση και τον διασυρμό, για την εξόντωση μας, στην κοινωνία μας, στην Ελλάδα, στους πολίτες, στο λαό μας!

Ζητώ η Πολιτεία μας σήμερα, το 2018, που από το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία, προσφέρει εγγυημένο δικαίωμα προστασίας στους πολίτες της και σε κάθε μάνα ανήλικου παιδιού να προσφέρει ασφάλεια και προστασία στη γυναίκα μου, στον ανήλικο γιό μου, στην οικογένεια μας.»

7 σχόλια:

  1. Φέρε πίσω τα κλεμενα ψωφογερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες παλιό κλέφτη κακό ψωφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ειναι χειρότερους απο πολλους που μας κυβερνησαν και ειναι έξω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝ ΕΙΔΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ19 Ιανουαρίου 2018 στις 11:08 μ.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.Ο ΚΟΣΚΟΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΤΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ.ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΒΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΥΣΩΔΕΙΑ.Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΟΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΛΗ ΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ.Ο ΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΙΩΠΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ 21!ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ BAND GRAOYN KAI OI ΨΕΥΤΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΟΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ.ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΑΗΔΙΕΣ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!ΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ 2 ΟΨΕΙΣ.ΠΡΩΤΟΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.Η ΦΙΜΩΣΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΡΙΖΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ 21,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗΞΟΥΝ.ΗΣΥΧΑ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν πολύ πλούσιοι και πολύ φτωχοι

      Διαγραφή
    2. ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ .ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΕΞΟΥΣΙΟ,ΚΟΙΝΩΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ.ΕΙΔΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.ΕΙΔΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑ@@ΚΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ!ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.ΑΝ ΠΕΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΘΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΜΕΝΝΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙΣ,ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
  5. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ19 Ιανουαρίου 2018 στις 11:27 μ.μ.

    ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News