Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ζουράρις: Δεν έχω ιδέα αν είμαι ακόμη στους ΑΝΕΛ

Στηρίζει, όπως είπε την κυβέρνηση της αριστεράς μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της

Με τον δικό του, ιδιαίτερο, τρόπο απάντησε ο Κώστας Ζουράρις εάν η παραίτησή του αφορά και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Στην ερώτηση εάν παραμένει στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ ο Κώστας Ζουράρις απάντησε… πως δεν ξέρει.

Δεν έχω ιδέα, είπε μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 ο κ. Ζουράρις, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί.

Στην ερώτηση εάν θα παραμείνει βουλευτής, απάντησε με αρχαία ελληνικά λέγοντας ουσιαστικά ότι το μέλλον είναι αβέβαιο.

Λίγο αργότερα πάντως ανέφερε ότι η παραμονή του στην βουλή είναι μια προσωπική απόφαση και δεν έχει να κάνει με την παραμονή του ή όχι στις τάξεις των ΑΝΕΛ.

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον ο Κ. Ζουράρις τόνισε πως έχει την άποψη ότι πρέπει να κυβερνήσει η αριστερά ως το τέλος της εντολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News