Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Αλμωπός και Εδεσσαϊκός πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Με τον καλύτερο τρόπο συνεχίζουν οι εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου της Πέλλας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνική κατηγορίας. Αλμωπός και Εδεσσαϊκός φιγουράρουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας του 2ου ομίλου, κάτι που κάνει το Κυριακάτικο (4/2) μεταξύ τους παιχνίδι στην Έδεσσα ακόμα πιο ενδιαφέρον.


Η ομάδα του κυρίου Τυριακίδη έχει δείξει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα από την αρχή του πρωταθλήματος, κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις και παίρνοντας σημαντικούς βαθμούς. 
Ο Αλμωπός βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με 35 πόντους, μακριά από την περιπέτεια του υποβιβασμού, ενώ αν ήταν λίγο πιο τυχερός σε κάποια παιχνίδια θα ήταν ακόμα πιο κοντά στις δύο πρώτες θέσης. 
Παρόλα αυτά η μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα είναι κάτι παραπάνω από θετική και παρά τις περιπέτειες στις αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού, οι άνθρωποι που έτρεξαν τις τύχες της ομάδες παίρνουν άριστα. 
Σημαντική είναι η αποχώρηση του πρώτου σκόρερ της ομάδας Κριστιάν Μεντί για τον Ηρακλή και αναμένεται να φανεί από δω και πέρα αν οι παίκτες που αποκτήθηκαν μπορούν να μπουν στα παπούτσια του Αφρικανού φορ.

Από την άλλη ο Εδεσσαϊκός ξεκίνησε την χρονιά με διοικητική ηρεμία και με τον ενθουσιασμό της επανόδου της ομάδας μετά απο χρόνια σε εθνικές κατηγορίες να είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.  Αγωνιστικά όμως τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά στην αρχή της χρόνια με την ομάδα του κυρίου Σαπάνη να κάνει πολύ κακές εμφανίσεις, συγκεντρώνοντας ελάχιστους βαθμούς. 
Μετά όμως από τις αρχές Νοεμβρίου στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε μια άλλη ομάδα. 
Η διοίκηση του Πέτρου Πασσαλή στήριξε παρά τα άσχημα αποτελέσματα τον προπονητή, αποχώρησαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν κόλλησαν με τον σύλλογο, ενώ κίνηση ματ ήταν και η απόκτηση του Τάσου Τσουμάγκα, ο οποίος με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο έχει βοηθήσει τα μέγιστα. Από κει και πέρα οι πράσινοι πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις, συγκεντρώνοντας παρα πολλούς βαθμούς, κάτι που τους βοήθησε στο να φτάσουν στην 4η θέση με 31 πόντους, 6 μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. 

Την Κυριακή λοιπόν στις 15:00 το μεσημέρι στην Έδεσσα οι φίλαθλοι της Πέλλας και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα παιχνίδι, που σίγουρα θα κρύβει πολλές συγκινήσεις.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News