Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Γιώργος Χατζηγιαννίδης: Να σταματήσει το εθνικό έγκλημα - Η Μακεδονία είναι μία, μοναδική και Ελληνική

"Η μάσκα των Σκοπιανών πέφτει και συνεχώς αποκαλύπτεται το όνειρό τους για επέκταση τους στην Μακεδονία και την Ελλάδα"

Ανθέλληνες της Ελληνική Επικράτειας, ανιστόρητοι πλαστογράφοι της Ελληνικής Ιστορίας, αδιάφοροι και ξένοι της Ελληνικής συνείδησης, δήθεν υπερασπιστές του δικαίου και της νομιμότητας, προσβάλλουν με λόγια και με έργα με τον χειρότερο τρόπο την Ελλάδα και την Μακεδονία.

Η μάσκα των Σκοπιανών πέφτει και συνεχώς αποκαλύπτεται το όνειρό τους για επέκταση τους στην Μακεδονία και την Ελλάδα.

Επιτέλους να σταματήσει το εθνικό έγκλημα. Η ιστορία γράφτηκε για την Μακεδονία. Είναι μία, μοναδική και Ελληνική.

Γιώργος Χατζηγιαννίδης
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
Δήμου Αλμωπίας

3 σχόλια:

  1. συμφωνω με τη δηλωση αλλα θα ειχε πολυ μεγαλυτερη αξια αν την κανατε προχθες που ηταν εδω και ο κυρικαος μητσοτακης. ουτε ενας δε του εθεσε το θεμα να παρει μια ξεκαθαρη θεση μονο ο απλος κοσμος στους προμαχους του ειπε για το ονομα και παλι δεν πηρε ξεκαθαρη θεση γενικοτητες και αοριστολογιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανθελληνες ειναι ολοι αυτοι που πηγαινουν στα σκοπια για να ψωνισουν στο σουπερ μαρκετ που βαζουν απο εκει καυσιμα που φτιαχνουν εκει τα δοντια τους τρεχουν στο καζινο κτλ κτλ αλλα ολοι αυτοι οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ θα τρεξουν στη θεσ/νικη και θα διαμαρτυρηθουν για το ονομα σε μια πολη που ειναι γεματη με αυτοκινητα με κολλημενο στο πισω μεροσ τουσ το ΜΚ.ΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΤΟ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ.ΙΣΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΙ.ΧΑΙΣΟΣΑΙΤΙ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΕΧΘΡΟ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΝΤΑΛΑΓΗΣ ΙΔΕΩΝ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑΥΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΟΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ.ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News