Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Οι Βρετανοί ενδιαφέρθηκαν περισσότερο για το Game of Thrones παρά για το Brexit

Οι αναζητήσεις που συνδέονται με την δημοφιλή σειρά Game of Thrones ήταν ακόμη περισσότερες και κατά 24% περισσότερες σε σχέση με εκείνες για το Brexit

Η έξοδος από την ΕΕ και οι απειλές πυρηνικής επίθεσης από τη Βόρειο Κορέα μπορεί να κυριάρχησαν στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου μέσα στο 2017, όμως οι Βρετανοί φαίνεται ότι ενδιαφέρθηκαν περισσότερο για το αγαπημένο τους τηλεοπτικό πρόγραμμα, σύμφωνα με νέα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Bing.com, την μηχανή αναζήτησης της Microsoft.

Όπως προκύπτει από την ίδια πηγή, ο χορός και οι δράκοι ενδιαφέρουν περισσότερο τους Βρετανούς σε σχέση με το Brexit.

Τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας δείχνουν ότι ο τηλεοπτικός διαγωνισμός Strictly Come Dancing, στον οποίο συμμετέχουν διάσημοι διαγωνιζόμενοι με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές, συγκέντρωσε μέσα στο 2017 17% περισσότερες αναζητήσεις σε σχέση με το Brexit.

Οι αναζητήσεις που συνδέονται με την δημοφιλή σειρά Game of Thrones ήταν ακόμη περισσότερες και κατά 24% περισσότερες σε σχέση με εκείνες για το Brexit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News