Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Στην «εντατική» το Κέντρο Υγείας Αριδαίας: Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν - Δεσμεύτηκε να βοηθήσει ο Δήμαρχος

"Δυστυχώς, η έλλειψη ενδιαφέροντος από την κεντρική διοίκηση, έχει δημιουργήσει μια άσχημη κατάσταση"

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:
«Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ»

Τήρησε τη δέσμευσή του ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Αβραμίκα, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Χρήστο Γεωργίου και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χρήστο Χουρσόγλου.

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με την Διευθύντρια κ. Στέλλα Φωτοπούλου, τον εκπρόσωπο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Γιάννη Λεκάκη και εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Αριδαίας και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Το κυριότερο πρόβλημα εντοπίζεται στη θέρμανση, καθώς τα περισσότερα θερμαντικά σώματα έχουν σαπίσει και δημιουργούν συνεχώς διαρροές και υγρασίες, ενώ υπάρχει δυσλειτουργία και στον κεντρικό καυστήρα.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Αποδεχόμενος την πρόταση του συνεργάτη μου Χρήστου Χουρσόγλου, επισκέφθηκα το Κέντρο Υγείας Αριδαίας. Είχα λοιπόν την ευκαιρία να ενημερωθώ για όλα τα προβλήματα και να συζητήσω με τους ανθρώπους που τα βιώνουν. Δυστυχώς, η έλλειψη ενδιαφέροντος από την κεντρική διοίκηση, έχει δημιουργήσει μια άσχημη κατάσταση. Αυτό που πραγματικά δεσμεύτηκα, είναι ότι από αύριο κιόλας με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας θα αναζητήσουμε λύση για τα προβλήματα θέρμανσης που υπάρχουν. Πρόκειται για ένα κτίριο που σύμφωνα με τη Διευθύντρια έχει να συντηρηθεί πάνω από 15 χρόνια, άρα αμέσως μετά την επίλυση του ζητήματος της θέρμανσης, θα είναι καλό να ασχοληθούμε και με τον ελαιοχρωματισμό του. Θέλω να διαβεβαιώσω τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας και όλους τους συμπολίτες μας, ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δώσουμε λύσεις, σε ζητήματα που θα έπρεπε να είχε λύσει εδώ και χρόνια η κεντρική διοίκηση. Επίσης, προσπαθούμε για να τεθεί και πάλι σε λειτουργία το ασθενοφόρο που παρουσιάζει βλάβη. Με την ευκαιρία, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας καλές γιορτές με υγεία και να τους συγχαρώ για τις προσπάθειες που καταβάλουν υπό δύσκολες συνθήκες».


















9 σχόλια:

  1. Μεγαλη ντροπη αυτες οι εικονες για χωρους που σχετιζονται με την υγεια μας. Για να γινει ετσι σημαινει οτι χρονια πριν αρχισε αυτη η καταντια. Πρωτο στις προτεραιοτητες θα επρεπε να ειναι. Οχι να μπαινουμε μεσα κ να σιχαινομαστε να ακουμπαμε. Δεν ειναι μονο τα λουτρα προορισμος δημαρχε.. ουτε ο Χουρσογλου θα επρεπε να σ πει. Μονος σ επρεπε να ασχοληθεις κ μαλιστα "εντατικα". Ελπιζω να μπει το σχολιο μ.. ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σου φταιει ο δημαρχος εσενα, αλλη μαλακια δεν ειχες να πεις; βλακα α βλακα, δεν φτανει που δειχνει ενδιαφερον θα τ ακουσει και απο πανω γιδαρα α γιδαρα.

      Διαγραφή
  2. Εδω θα τρελαθουμε ομαδικα. Που ειναι ο Βουλευτης τισ Αλμωπιας!!!!
    Αυτον να καλεσετε και να βγουν οι φανφαρες που λενε.
    Που ειναι οι Βουλευτες;;:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατάντια του ελληνικού κράτους, και δεν φταίνε μόνο οι σημερινοι ΨΕΥΤΕΣ, αλλα ολο το γαμημενο πολιτικο συστημα. χαραμοφάηδες πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...μόνο κ μόνο επισκεφθηκατε το κέντρο υγείας επειδή το ζήτησε ο κύριος Χουρσογλου...τόσες κ τόσες προσπάθειες έγιναν για να συναντηθουν οι εργαζόμενοι με τον Δημαρχο..!!..ένα μικρό νοσοκομείο στολίδι της Αριδαίας με μεγάλη επισκεψιμότητα καθημερινά από μικρές κ.μεγαλες ηλικίες κ όμως εντελώς παραμελημένο...κρίμα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ Κέντρο Υγείας είναι η κορωνίδα των κοινωνικών θεσμών της περιοχής μας.Μπράβο για τη μέριμνα και την προσοχή.Είναι ζήτημα όλων δεν αφορά κανέναν προσωπικά.Συνολικά η τοπική κοινωνία ζητά τη φροντίδα του.Δήμαρχε κάνε το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News