Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Χάρης Βόρκας: Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Τέλης" από το "Δέκα λεπτά κήρυγμα" (ΦΩΤΟ)

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία

Ο Χάρης Βόρκας συστήθηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινός στις αρχές του 2000, μέσα από τη συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη σειρά του Mega, "Δέκα λεπτά κήρυγμα".

Έκτοτε, ο ίδιος έχει κάνει ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει τον λόγο που δεν τον βλέπουμε και τόσο συχνά στη μικρή οθόνη.

Πρόσφατα και μέσα από τα social media είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Χάρη Βόρκα σε πρόσφατη έξοδό του. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει αποκτήσει μακριά μαλλιά, κάτι το οποίο θα αργήσει μάλλον να αποχωριστεί .

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News