Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη γιατρού του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» για φακελάκι

Την ώρα που ο γιατρός παραλάμβανε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα επενέβησαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. και τον συνέλαβαν

Ποινική δίωξη για δωροληψία ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος γιατρού του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», που συνελήφθη με την κατηγορία του χρηματισμού. Προηγήθηκε καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την οποία, ο κατηγορούμενος μαιευτήρας-γυναικολόγος αξίωσε από την ίδια 1000 ευρώ για τοκετό που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα στο νοσηλευτικό ίδρυμα. 

Με βάση την παραπάνω καταγγελία ακολούθησε επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος. Η καταγγέλλουσα επισκέφθηκε χθες το πρωί το ιδιωτικό του ιατρείο, συνοδευόμενη από αστυνομικό που προσποιήθηκε το σύζυγό της. Την ώρα που ο γιατρός παραλάμβανε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα επενέβησαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. και τον συνέλαβαν. 

Ο συλληφθείς -που κατά πληροφορίες είναι πανεπιστημιακός γιατρός- οδηγήθηκε το μεσημέρι ενώπιον της εισαγγελέας πλημμελειοδικών Εμμανουέλλας Κετσιατζή, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της δωροληψίας, σε βαθμό πλημμελήματος. Η εισαγγελέας αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ έδωσε εντολή στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος να συνεχίσει την έρευνα για τυχόν άλλες περιπτώσεις χρηματισμού από τον ίδιο γιατρό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News