Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Συνεχίζεται ο καθαρισμός στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας - Δήμαρχος: «Έχουμε άψογη συνεργασία με τον Δασάρχη»

Ο κάθε συμπολίτης μας που θα δει από κοντά την εξέλιξη αυτής της παρέμβασης, θα κατανοήσει πόσο απαραίτητη ήταν για την πολιτική προστασία

Με τη βοήθεια του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πέλλας και τη συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου και του Προέδρου Γρηγόρη Ταρασίδη, προχωρούμε στην επόμενη φάση του καθαρισμού της κοίτης του ποταμιού στην ανατολική πλευρά της Αριδαίας, αφαιρώντας τα κλαδιά και τα μπάζα.

Νωρίτερα, ο συνεργάτης μου Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας, ενημέρωσε τον κύριο Δασάρχη -με τον οποίο έχουμε μία άψογη συνεργασία και ζήτησε να υπάρχει επίβλεψη των εργασιών, οι οποίες έχουν ως στόχο την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης.

Ο κάθε συμπολίτης μας που θα δει από κοντά την εξέλιξη αυτής της παρέμβασης, θα κατανοήσει πόσο απαραίτητη ήταν για την πολιτική προστασία.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 












4 σχόλια:

  1. Αυτό που κάνουν είναι έγκλημα. Βγάζοντας τις ρίζες δεν θα ξαναβλαστήσουν τα δέντρα, και το νερό θα παρασύρει το χώμα. Να σταματήσουν αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεσα απο το ποταμι βγαζουν τα δεντρα?αν ναι καλα κανουν..δεν ειναι παντα μαυρα ολα..οσο και να μη συμφωνεις με την παρουσα δημοτικη αρχη.με το χαλι που ειχε το ποταμι,αν το νερο ηταν πολυθα πνιγομασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελάτε Αρχάγγελο να μας
    Βοηθησετε δεν υπάρχουν υποδομές
    για τα καθημεριμα προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News